Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Philips BT6000A

Zobraziť katalóg
Philips BT6000A
Bluetooth reproduktor bezdrôtový prenosný, kompatibilný s vybranými modelmi iPhone / iPad, Bluetooth, NFC, vstavaný mikrofón, RMS 2x 6W, modrý, odolné proti zvýšenej vlhkosti
58,08 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JPI403r5 Produktové číslo:  BT6000A/12 Stránky výrobcu
Philips BT6000A 58,08 € Rozbalené

Philips BT6000A

Philips BT6000A je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Bezdrôtový, vode odolný prenosný reproduktor dokáže šíriť zvuk 360 ° okolo seba. Pasívne reproduktory a neodymové reproduktory vytvárajú čistý, vyvážený a dokonalý zvuk skvele zdôrazňujúce basy. Bezdrôtový prenos hudby prebieha pomocou Bluetooth technológie. Reproduktor má dotykové ovládanie s technológiou NFC pre jednoduché spárovanie zariadení. Určite tiež oceníte vstavaný mikrofón pre vybavenie telefónneho hovoru ako cez handsfree. Vďaka vstavanej nabíjaciu batériu, ktorá vydrží až 8 hodín, môžete počúvať hlasnú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek.

hlavné prednosti

  • bluetooth
  • NFC
  • odolnosť proti vlhkosti
  • dlhá výdrž batérie
  • vstavaný mikrofón
  • možnosť postavenia vo zvislej aj vodorovnej polohe

skvelé technológie

Vstavanou Li-ion batériu ľahko dobijete cez kábel USB. Bluetooth technológia umožňuje jednoduché bezdrôtové pripojenie medzi iPod / iPhone / iPady a ďalšími zariadeniami s týmto bezdrôtovým rozhraním, ako sú inteligentné telefóny, tablety alebo aj notebooky. NFC technológia je ideálna pre jednoduché párovanie iba jedným dotykom. Máte tiež možnosť pripojenia externého zariadenia pomocou 3,5 mm jacku. Určite oceníte IPX4 vodeodolné prevedenie, ktoré je ideálne pre používanie vo vlhkom prostredí. Môžete počúvať hudbu napríklad v kúpeľni, pri bazéne alebo v daždivom počasí vonku. Celkový výstupný výkon je 2 × 6 W. Ďalšou výhodou tohto skvelého reproduktora je vstavaný mikrofón pre telefonovanie ako hlasné handsfree. Môžete si tak počas počúvania muziky pokojne vybaviť telefónny hovor vďaka spárovanie oboch zariadení. Osloboďte sa od káblov s týmto bezdrôtovým reproduktorom Philips a vychutnávajte si špičkový počúvanie hudby kdekoľvek budete chcieť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips BT6000A
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií