Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips Saeco HD8769 / 09 Moltio

Zobraziť katalóg
Philips Saeco HD8769 / 09 Moltio
5 1 hodnotení
Automatický kávovar čierne, s nádobou na mlieko, 15bar, funkcia MEMO, kapacita zásobníka na zrnkovú kávu 290g, kapacita odnímateľné nádržky na vodu 1.9l, Saeco Adapting System pre optimalizáciu mletia kávy
Kód:  EAN3533c Produktové číslo:  HD8769/09 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Saeco HD8769 / 09 Moltio

Vychutnajte si čerstvo namleté espresso, Kedykoľvek len budete chcieť.Philips Saeco HD8769/09 Moltio z vás behom chvíle urobí odborníka na prípravu dokonalej kávy. Úžasne výkonné espresso disponuje 100% keramickým mlynčekom, Ktorý pracuje rýchlo a ticho. Nikdy sa neprehrieva a kávové zrná vám namelie presne podľa vašich chutí a predstáv. Príprava je veľmi jednoduchá a nezaberie veľa času. Vďaka veľkej kapacite zásobníka stačí len espresso zapnúť a behom pár sekúnd si dopriať bohaté arómu kvalitnej kávy. K dispozícii je tiež patentovaná nádoba na mlieko pre ľahké našľahanie krémovej peny. Potešte nielen seba, ale aj svojich blízkych lahodným espressom. Rýchly ohrievač vám navyše umožní pripraviť mnoho šálok za sebou, bez toho aby sa prístroj prehrial. Inteligentné Espresso ponúka funkciu Memo, Ktorá stlačením jedného tlačidla intuitívne pripraví veľkosť a silu šálky tak, ako ho máte najradšej.

Rovnako jednoduchá je aj údržba espressa. Nádobku na odkvapkávanie aj vstavanú karafu dá ľahko vybrať a umyť v automatickej umývačke. Varnú jednotku môžete taktiež jedným stlačením odobrať a vyčistiť. Celý systém Espresso Philips Saeco je navyše dômyselne navrhnutý tak, aby vždy pri spustení automaticky prepláchnutá celý okruh kávy. O vodný kameň sa postarajú chytré senzormi. V prístroji sa aktivuje režim odstraňovanie vodného kameňa a na displeji sa zobrazí jednoduchý návod, ako ďalej postupovať.

Originálne Espresso je navrhnuté v štýlovom dizajne a vďaka modernému vzhľadu sa stane hviezdou každého interiéru. Poskytne vám jedinečný komfort a nový zážitok pri príprave i ochutnávaní kávy.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Espresso s vstavanou nádobou na mlieko

Technológia espressa:
Saeco Adapting System - pre optimalizáciu mletie kávy

Systém arómy:
Predpríprava

Čistenie a údržba:
Automatické oplachovanie okruhu kávy
Cyklus odstraňovania vodného kameňa

Materiál:
Plastový

Funkcie:
Horúca voda
Parná tryska

Ďalšie vlastnosti:
Nastaviteľný dávkovač kávy
Plocha držiaka šálok
Rýchla para
Odnímateľná varná jednotka
Možnosť prípravy normálneho i veľkého espressa
Jednoduché použitie
Nádržka na vodu

Kapacita na kávové zrná:
290 g

Kapacita odpadovej nádobky:
15 porcií

Kapacita nádržky na vodu:
1,9 l

Úspora energie:
Automatický pohotovostný režim

Frekvencia:
50 Hz

Spotreba:
1850 W

Napätie:
230 V

Tlak čerpadla:
15 bar

Rozmery:
256 x 470 x 350 mm

Hmotnosť:
8,5 kg

Farba:
Čierna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Saeco HD8769 / 09 Moltio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco HD8769/09 Moltio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Saeco HD8769 / 09 Moltio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Saeco HD8769 / 09 Moltio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Saeco HD8769/09 Moltio.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií