Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips SHE3905SL strieborná

Zobraziť katalóg
Philips SHE3905SL strieborná
5 1 hodnotení
Slúchadlá miniatúrne, do uší, s mikrofónom, 10-22000Hz, 8.6mm reproduktory, citlivosť 107dB, impedancia 16Ohm, 3 veľkosti výmenných náušníkov, kábel 1.2m, konektor 3.5mm
Kód:  JPI800x6c Produktové číslo:  SHE3905SL/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHE3905SL strieborná

Elegantné slúchadlá do uší s integrovaným mikrofónom a ovládaním sú skvelou voľbou pre pohodlné počúvanie hudby a vybavovanie telefónnych hovorov handsfree. Efektívne reproduktory sa postarajú o silný zvuk a bohaté basy. Majú vákuovo pokovanou povrchovou úpravou s atraktívnym dizajnom a mäkké silikónové náušníky v 3 veľkostiach.

kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá pre počúvanie hudby a telefónne hovory handsfree
  • Dokonalý tvar do uší blokuje okolitý hluk
  • Široký frekvenčný rozsah 10 až 22 000 Hz
  • Vytvarovaná vložka oválneho zvukovodu zaisťuje pohodlie
  • Ovládanie na kábli s mikrofónom uľahčuje pohyb medzi skladbami a príjem hovorov
  • Tri vymeniteľné gumové koncovky pre optimálnu veľkosť

Pohodlie a blokácie okolitého hluku

Slúchadlá do uší Philips SHE3905 v kompaktnom tele ukrývajú efektívne 8,6mm reproduktory zaisťujúci veľmi vierohodný zvuk s vysokou mierou čistoty a dunivými basmi. Ergonomicky tvarované vložky oválneho zvukovodu optimálne kopírujú vnútorný tvar ucha, preto lepšie zapadnú do ucha a pohodlnejšie sa nosí. Po nasadení účinne vytláčajú okolitý hluk, hudbu si tak vypočujete bez rušivých, nepríjemných vplyvov.

Ovádejte hudbu i hovory

Integrovaný ovládací panel na kábli slúži na preskakovanie medzi skladbami a vďaka mikrofónu a schopnosti prijímanie hovorov robí zo slúchadiel handsfree k vášmu telefónu. Tento model poteší tiež kvalitou spracovania a vzhledom. Vákuovo pokovený povrch zaistí zvýšenú ochranu, navyše tento dizajn vyzerá veľmi vydarene. Slúchadlá sa tak hodí aj pre užívateľov, ktorí požadujú nielen čistý zvuk a pohodlie, ale ocenia aj krásne spracovanie. V balení nájdete vymeniteľné koncovky o 3 veľkostiach a príjemnou drobností je tiež spevnený a odolnejšie kábel s dĺžkou 1,2 m.

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHE3905SL strieborná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE3905SL stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE3905SL Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE3905SL Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHE3905SL ezüst.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií