Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Piper NV biela

Zobraziť katalóg
Piper NV biela
Kamera - All-in-one prevedenie (zabezpečovacia kamera, meteostanica, Z-Wawe HUB), ovládanie cez tablet alebo smartphone, fish-eye šošovka s pokrytím uhlu 180°, siréna, automatické nahrávanie, senzor pohybu, zvuku, teploty, vlhkosti a intenzity osvetlenia
Kód:  EAIS011d Produktové číslo:  PI-P1.5-EU-W-M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Piper NV biela

Hľadáte kompaktné riešenie zabezpečenia vašej domácnosti, meteostanicu aj výkonný Z-Wave HUB? Vyskúšajte kameru Piper NV v bielej farbe, ktorá ponúka všetky tieto funkcie. Zariadenie ovládate pohodlne zo svojho inteligentného mobilného telefónu či tabletu.

Kamera Piper Classic je nabitá funkciami. Vďaka šošovke typu fish-eye máte pokrytý priestor v uhle 180°. Obraz vo zvýšenom HD rozlíšení sa prenáša on-line na displej mobilu, kde možno rozdeliť do 4 rôznych častí. Navyše oproti modelu Classic ponúka režim nočného videnia.

Piper je vybavený aj senzormi na detekciu pohybu, zvuku, vlhkosti, osvetlenia a teploty. Pre rôzne výstupy z týchto senzorov môžete vytvoriť rôzne pravidlá.

Hlavné prednosti

  • Kompaktné domáce zabezpečenia
  • Kvalitná HD kamera s pokrytím 180°
  • Výkonná siréna
  • Detektory pohybu, zvuku a ďalších hodnôt
  • Bezpečnostná kamera, meteostanica a Z-Wave HUB v jednom
  • Ovládanie aplikácií z inteligentného mobilu či tabletu
  • Bezplatné ukladanie nahriateho bezpečnostného videa
  • Ideálne ako centrálny prvok pre inteligentnú domácnosť
  • On-line prenos videa
  • S nočným videním budete mať jasno aj v noci

 

chytré zabezpečenie

Použitá šošovka fish-eye vám umožňuje priblížiť si elektronicky konkrétne miesto, ktoré vás zaujíma. Spolu s mikrofónom a reproduktorom môžete kameru využiť aj pre obojstrannú komunikáciu. Jej využitie je tak veľmi široké. Od sledovania domáceho maznáčika, keď ste preč až po využitie ako domáce pestúnka.

Pri detekcii pohybu alebo zvuku sa spustí automaticky nahrávanie videa, ktoré sa odosiela na bezplatné cloudové úložisko výrobcu. Zároveň na mobilný telefón dostanete SMS upozornenie a môžete nastaviť aj spustenie sirény o sile 105 dB.

V prípade odpojenia elektrickej energie prechádza zariadenie automaticky na batériovú prevádzku.

 

 

Vždy aktuálne informácie o počasí

S integrovanými senzormi budete mať vždy aktuálny prehľad o teplote vonku i vo vnútri, vrátane vlhkosti, úrovni osvetlenia, hlučnosti a pohybu. V prehľadnej aplikácii sa potom môžete pozrieť na zistené hodnoty a vytvárať aj rôzne automatické pravidlá. Ideálny ako doplnok v inteligentnej domácnosti, kde vám dodá dáta napr. pre zapnutie kúrenia alebo zatiahnutie žalúzií.

 

Centrála pre inteligentnú domácnosť

Práve pomocou univerzálneho protokolu Z-Wave, ktorý sa využíva pri komunikácii medzi zariadeniami v rámci chytré domácnosti, môžete Piper využitý ako centrálu. S využitím obslužnej aplikácie máte odkiaľkoľvek prístup k informáciám a ovládanie vašej domácnosti.

Potom môžete pomocou aplikácie ovládať jednotlivé prvky a vytvárať celé sekvencie úloh. Verzia Piper NV ponúka výkonnejší Z-Wave controller série 500.

Upozornenie predajca:
Zhotovovať či šíriť zvukové a/alebo obrazové záznamy možno len s povolením nahrávanej osoby, bez takéhoto povolenia, sa jedná o zásah do osobnostných práv dotknutej osoby, ktorý je v rozpore s právnymi predpismi. Jednotlivé výnimky, kedy môžete kúpiť či užiť zvukový a/alebo obrazový záznam bez súhlasu dotknutej osoby bližšie upravuje Občiansky zákonník.

 

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Zabezpečenie, Sledovanie počasia Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Zabezpečenie, Sledovanie počasia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, český návod nejde stáhnout , jak se přihlásit do cloudu.

Dobrý den, bohužel já jsem k výrobku žádný český návod nedostal. Vaše odkazy mi nefungují. Nakonec jsem našel návod v češtině, ale bohužel mi moc nepomohl. Když spustím kameru, tak mi dioda nikdy modře svítit nezačne. A aplikace se s ní nespojí. Ani v sítích wifi ji nevidím (jak jsem pochopil že by se mělo stát) Existuje někdo, kdo mi v českém jazyce je schopen poradit s nastavením?

Dala by se tato kamera pripojit na vice telefonu?

Diskusia a poradňa k Piper NV biela
Príslušenstvo pre Piper NV biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piper NV bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Piper NV weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Piper NV weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Piper NV fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií