Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Pixelové puzdro na Samsung S4 čierne

Zobraziť katalóg
Pixelové puzdro na Samsung S4 čierne
Puzdro na mobil čierne
Kód:  SPT1035 Produktové číslo:  6955185803158

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pixelové puzdro na Samsung S4 čierne

V dnešnej dobe je stále ťažšie a ťažšie byť originálnym a odlíšiť sa. Prijmite výzvu a spoločne s pixelovým puzdrom na váš obľúbený mobilný telefón sa staňte naozaj unikátnym.

Zabudnite na nudné klasické puzdrá! Toto jedinečné puzdro je totiž vybavené špeciálnou silikónovou doskou s veľkosťou 9 x 18 bodov, ktorú môžete podľa svojej vlastnej fantázie ozdobiť rôznofarebnými pixelmi a vytvoriť tak celý rad vzorov a motívov. Záleží len na vás, ako bude puzdro vyzerať a akým spôsobom sa budete prezentovať. Puzdro ponúka celkom 141 pozícií pre farebné pixely. V balení ich nájdete 60, pre tvorbu komplikovanejších obrázkov si môžete kedykoľvek dokúpiť ďalšie diely v 24 farbách.

Okrem toho samozrejme puzdro plní tiež svoju funkciu - a teda perfektne chráni váš telefón. Je vyrobené presne na mieru danému typu a zaisťuje pohodlný prístup k všetkým konektorom aj reproduktorom. Pri nabíjaní nie je nutné dávať obal dole. Veľkou výhodou je tiež protišmykové vyhotovenie, vďaka čomu sa puzdro veľmi pohodlne drží.

Rozmery dosky pre pixely:
9 x 18 bodov

Obsah balenia:
Pixelové puzdro
60 ks malých pixelov

Parametre a špecifikácia

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Hmotnosť
42 g Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Hmotnosť
42 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, Chtěl bych se zeptat, zda-li je možné použít toto pouzdro, určené na Samsung S4 i na můj Samsung S3. Děkuji za odpověď. Jan Pokorný

Diskusia a poradňa k Pixelové puzdro na Samsung S4 čierne
Príslušenstvo pre Pixelové puzdro na Samsung S4 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixelové pouzdro na Samsung S4 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pixel-Fall Samsung S4 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pixel-Fall Samsung S4 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pixel tok Samsung S4 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií