Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Polar A360 Pink - S

Zobraziť katalóg
Polar A360 Pink - S
Fitness náramok v náramku, veľkosť S (13-17 cm)
Kód:  KHO8255 Produktové číslo:  725882028286

Polar A360 Pink - S

Predstavujeme vám nováčika do rodiny športtesterov spoločnosti Polar. Je ním prevratná novinka s názvom Polar A360, meracie fyzickú aktivitu 24 hodín denne sedem dní v týždni, je určená všetkým, ktorí vedú aktívny život a chcú mať prehľad o svojej dennej aktivite

Kľúčové vlastnosti

  • Spojenie športového dizajnu a technologicky vyspelých tréningových funkcií
  • Monitorovanie aktivity 24 hodín denne, 7 dní v týždni
  • Stanovenie a plnenie cieľov pomocou aplikácie Polar Flow
  • Ľahký, pohodlný, vodotesný
  • Notifikácia z mobilných zariadení

Chytré notifikácia

Vďaka možnosti prepojenia s mobilným zariadením alebo tabletom už nikdy neprídete o žiadny hovor, sms správu či inú novinku. Akákoľvek činnosť mobilného telefónu sa totiž prejaví vibračné notifikácií na vašom športtesteru.

Veľa možností využitia

Ľahký, kompaktný dizajn a čistý, moderný vzhľad, pridáva na štýle akémukoľvek oblečenia, a to ako v priebehu, tak aj mimo tréning. K dispozícii je vo viacerých farebných variantoch, vyhovie preto mužom aj ženám. A3600 je úplne odolný voči vode a jeho vysoko kontrastný dotykový displej s vysokým rozlíšením je ideálny pre vonkajšie použitie v akomkoľvek počasí.

Vďaka špičkovému know-how ponúka veľa spôsobov, ako sledovať každodennú činnosť: okrem počítanie krokov a spálených kalórií upozorní, kedy je čas vstávať a prerušiť dlhé obdobie nečinnosti. Monitor aktivity v podobe decentného náramku spoľahlivo sleduje aj plnenie stanoveného denného cieľa. V noci potom dokáže sledovať kvalitu vášho spánku.

Flow komunita

Vďaka prepojeniu s aplikáciou Polar Flow (www.polar.flow.com), ktorá pomáha všetky údaje spravovať z pc alebo chytrého telefónu (Android aj iOS), môžu užívatelia zdieľať výkony so svojimi priateľmi vo Flow komunite. Pomocou tejto služby sú plánovanie a analýza každého detailu tréningu ľahké a umožňujú užívateľom sledovať ich pokrok a získať tak hlbší vhľad do ich výkonu.

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych si koupit sportovní hodinky něco jako Polar A360, máte nějaké takovéto hodinky s českým prostředím děkuji mrkvička

Diskusia a poradňa k Polar A360 Pink - S
Príslušenstvo pre Polar A360 Pink - S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A360 Pink - S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A360 Pink - S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A360 Pink - S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar A360 Pink - S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií