Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Recenzie PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny

Zobraziť katalóg
PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny - Fotobatoh

Recenzie PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny aj vy.

Používateľské recenzie

Ondřej, Letohradflag
Hodnotené 9. 7. 2016, variant PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny
Overený nákup
Super batoh vybaveni se tam vse krasne vejde
je jen pres jedno rameno
0 ×Nahlásiť
Jaroslav Kolář, Suchdol nad Lužnicíflag
Hodnotené 15. 3. 2016, variant PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny
Overený nákup
Kvalita zpracování
Kapsa pouze na nějaký malý stativ. Mám poměrně malý stativ a vejde se na těsno. Trochu obavy, aby nevypadl.
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 23. 9. 2015, variant PORT DESIGNS Helsinki Mono čierny
Overený nákup
TOP - kvalita. Ziadne Lowepro, ani Manfrotto ani Thinktank nema tak kvalitne usite sling-batohy. Polstrovanie na chrbte, spevnene dno, kvalitne oddelovace vovnutri, nepremokava plastenka v cene, otvaranie na telo fotoaparatu zboku na instant-draw, hlavny otvor zozadu, takze spredu je mozne dostat sa len do vonkajsej plochej priehradky - idealne riesenie. ALe najviac prekvapi kvalita spracovania, za tretinovu, momentalne v akcii za 49EUR az stvrtinovu cenu oproti inym vyrobkom v porovnatelnej kvalite. Naozaj som tak kvalitne usity fotobatoh na jeden popru este ani nevidel, z nejakeho dovodu aj renomovane znacky tento typ batohovo zaznavaju. Ak mate mensi fotoaparat, alebo nosite max 2 male extra objektivy, pripadne jeden blesk a jeden extra objektiv, tak je idealny batoh.
Hlavna nevyhoda je, ze ma opacny smer ako takmer vsetky ostatne slingy na trhu - je orientovany na lavu stranu, cize pre pravakov je to menej komfortne batoh si davat na chrbat cez lavu ruku, ale este menej komfortne je pri otacani si batoha dopredu ked treba nieco z neho rychlo vybrat - robit to cez lavu stranu. Jednoducho je to menej prirodzene a pohodlne pre pravakov. Je super, ze aj lavaci maju "svoj batoh", ale neviem aky problem by bol spravit na oboch stranach klip aby sa to dalo prepinat podla potreby. Ja si svoj necham presit, lebo mi to maximalne nevyhovuje
Taktiez hlavny popruh mohol byt o nieco dlhsi, aspon o 10cm.
Zipsy - aj ked kvalitne, idu pomerne tazko. Za tu cenu neocakavam zips ako na ThinkTank batohu, ale zips mohol byt asi o triedu lepsi. Nie v otazke trvanlivosti, ktora vyzera byt dobra, ale skor z pohladu komfortu zapinania.
Ale od kupy by ma to rozhodne neodradilo.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií