Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Preciss Ball Diam 42 cm (925/1000, 1,3 g)

Zobraziť katalóg
Preciss Ball Diam 42 cm (925/1000, 1,3 g)
Retiazka materiál: striebro, dĺžka: 42 cm
Kód:  SP4611 Produktové číslo:  8300024015007
Preciss Ball Diam 42 cm (925/1000, 1,3 g) Predaj skončil

Preciss Ball Diam 42 cm (925/1000, 1,3 g)

Hľadáte unikátny klenot, s ktorým očaríte svoju drahú polovičku aj celé vaše okolie? Potom práve retiazka Preciss   je pre vás ako stvorená. Svojim nositeľkám totiž ponúka nielen noblesný vzhľad, ale aj precízne vyhotovenie. Šperk je vyrobený z kvalitného striebra a povrchovými úpravami obohatený o vysoký lesk. Na ženskom dekolte skvele vyzerá a zároveň sa vďaka svojej nízkej hmotnosti i príjemne nosí. Jeho luxusný dizajn nenechá nikoho na pochybách, že zdobí ženu s neobyčajným vkusom. Dĺžka retiazky je 42 cm.

Prednosti šperku

  • Elegantný šperk vhodný pre každodenný i slávnostný outfit
  • Povrchová úprava pre oslnivo žiarivý lesk
  • Nízka hmotnosť na pohodlné nosenie
  • Ideálny darček pre milovanú ženu

Prečo zvoliť šperk zo striebra?

Retiazka je vyrobená z kvalitného striebra s rýdzosřou 925/1000. Tento drahý kov je človekom využívaný už od staroveku a jeho zliatiny sú dnes v šperkárstve hojne využívaným materiálom predovšetkým vďaka chemickej aj mechanickej odolnosti, schopnosti perfektne odrážať svetlo a takisto aj cenovej dostupnosti. Povrch šperku je porhodiovaný, takže perfektne odoláva korózii aj ostatným nepriaznivým vplyvom. Navyše rhodiované striebro nealeboerna, nežltne a šperk tak vydrží dlho ako nový. Výsledkom je prekrásny klenot s neobyčajne dlhou životnosťou!

Povedz to šperkom!

Venovanie luxusného šperku je vyjadrením lásky a úcty. A ktorá žena by netúžila byť obdarovaná rozprávkovo nádherným skvostom? Krásna retiazka s elegantným dizajnom zaplaví každú svoju nositeľku pocitom vznešenosti a výnimočnosti. Perfektne doplní každodenný aj slávnostný outfit, jemne podčiarkne ženskosť a jeho oslnivý lesk upúta pozornosť každého v širokom okolí.   Nič ženu nepoteší viac než luxusný šperk darovaný z lásky milujúcim partnerom!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Preciss Ball Diam 42 cm (925/1000, 1,3 g)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Preciss Ball Diam 42 cm (Ag925/1000, 1,3 g).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií