Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g)

Zobraziť katalóg
PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g)
Teplovodivá pasta – do 0.06 °C
Kód:  CA100b3 Produktové číslo:  PC-C125S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g) Predaj skončil

PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g)

Strieborná teplovodivá pasta PRIMECOOLER je určená pre použitie na vybraných komponentoch vo vnútri počítača. Svojim pôsobením zlepšuje odvod prebytočného tepla zo zahrievajúcich sa častí prostredníctvom chladiacej jednotky. Jednotlivé častice obsiahnuté v zlúčenine majú nielen výbornú tepelnú vodivosť, ale tiež vypĺňajú nerovnosti medzi jednotlivými súčiastkami, čím sa vytvára väčšia kontaktná plocha. Chladenie je tak veľmi efektívne. Pokiaľ ide o nanášanie, oceníte praktické balenie formou injekčnej striekačky. Tá zaručuje presné a ľahké dávkovanie.

Tepelný odpor:
do 0,06 °C

Tepelná vodivosť:
viac ako 7,5 W/m.K

Obsah:
25 gramov

 
Poznámka:
» Všetky teplovodivé pasty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tato pasta použít pro hliníkové chladiče? Některé pasty rozleptávají hliník, proto se raději před nákupem ptám. Děkuji

Diskusia a poradňa k PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g)
Príslušenstvo pre PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PRIMECOOLER PC-C125S High Quality Silver Compound (25g).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií