Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma MPLA317263

PS3 - Call of Duty: Black Ops 3

Zobraziť katalóg
PS3 - Call of Duty: Black Ops 3
Hra na konzolu - Ďalšie pokračovanie obľúbenej strieľačky CoD Black Ops, tretí diel na PS3 neobsahuje kampaň pre jedného hráča, iba multiplayer a Zombie mód.
Kód:  MS659 Produktové číslo:  87454EM Stránky výrobcu

PS3 - Call of Duty: Black Ops 3


Milovníci všetkých adrenalínom nabitých akcií by mali poriadne zbystriť, pretože došlo k odhaleniu ďalšieho dielu celosvetového herného fenoménu s názvom Call of Duty, tentoraz v réžii štúdia Treyarch, ktoré stoja za veľaobľúbenými dielmi Black Ops a Black Ops 2. V ďalšej časti, Call of Duty : Black Ops 3, budete vrhnutí do pretechnizovaného sveta, v ktorom budete stretávať na ulici robota. Technologické vymoženosti, vrátane hypermoderných zbraní, je úplne všednou realitou. Hra sa odohráva 35 rokov po udalostiach z dielu Black Ops 2, v ktorom už boli mierne vykreslené kontúry technologickej budúcnosti. Black Ops 3 ide však ešte ďalej.

Píše sa rok 2060 a došlo k tomu, že všetky veľmoci už majú účinnú ochranu proti nepriateľskej technike. Situácia na bojisku sa zmenila a priam znovu začínajú hrať útvary peších vojakov, čo značí - prácu pre vás.


Medzi človekom a strojom

Keďže sa hra odohráva v ďalekej budúcnosti, to, o čom sa v súčasnosti iba hovorí, sa stalo skutočnosťou. Fyzikálne a psychické vylepšenia formou implantátov sú všadeprítomné. Vojaci sú tak často viac strojmi, než ľuďmi, disponujú kybernetickými časťami tela, prispôsobenými k tomu, aby sa zvýšila ich rýchlosť, odolnosť a sila. Taktiež sú vybavení mikropočítačmi, ktoré využívajú funkcie ich mozgu, vďaka čomu majú super vojaci možnosť napríklad na diaľku hackovať nepriateľské roboty a drony, či si vylepšiť pomocou pasívnych skillov svoje ofenzívne aj obranné schopnosti. Vitajte v budúcnosti, kde prírodou stvorený človek už prestáva stačiť.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Call Of Duty: Black Ops 3
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Call Of Duty: Black Ops 3

Kampaň pre až 4 hráčov

Až do tejto chvíle boli poväčšine kampane série Call of Duty zamerané predovšetkým na hru jedného hráča, boli lineárnymi, skriptovanými akčnými jazdami na horskej dráhe, plnými adrenalínu a koridorových úrovní s mohutnými explóziami. Tie sú aj v Black Ops 3, avšak vďaka prítomnosti kooperatívneho módu budete mať dostatok možností preskúmať všetky zákutia úrovní a premyslieť ďalší postup s až 4 ďalšími hráčmi. Tomu boli prispôsobené aj úrovne, ktoré sú väčšie, a dokonca aj nepriateľská AI, ktorá teraz počíta s viacerými hráčmi na bojisku. Black Ops 3 bude prvý Call of Duty, v ktorom budete v rámci nabúchanej kampane schopní komunikovať so svojimi priateľmi a ďalšími hráčmi a užívať si plnými dúškami všetko, čo hra ponúka.

Vylepšený multiplayer plný možností

Vývojári z Treyarch sa rozhodli, že zásadným spôsobom tiež premení hru viacerých hráčov, hoci tá v Black Ops 2 je doteraz obľúbená a hraná. V rámci Black Ops 3 sa napriek tomu udialo mnoho zmien - každý Špecialista, teda multiplayerový charakter, má vlastný set vlastností a mapy boli na túto unikátnosť každej postavy riadne pripravené - sú tu steny, po ktorých možno behať, štrbiny, ktorými možno v behu rýchlo prekĺznuť - a jazierka, slúžiace k bláznivým bitkám pod vodou. Hráč v multiplayeri Black Ops 3 teda konečne dostane schopnosť plávať, pričom vybehnutie z vody vás nebude stáť žiadnu penalizáciu v rýchlosti pohybu. Hra viacerých hráčov teda bude opäť chaotická, akčná a zábavná.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Call Of Duty: Black Ops 3
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Call Of Duty: Black Ops 3

Obľúbení zombíci sa vracajú

Keďže sú späť vývojári z Treyarch, je späť aj obľúbený kooperatívny Zombie mód, v ktorom stanete proti hordám nemŕtvych. Spoločne s ostatnými hráčmi sa v duchu tower defense budete snažiť prežiť tak dlho, ako to len pôjde. A až dosiahnete najlepšieho možného skóre, budete zapísaní do tabuľky, v ktorej sa môžete okamžite popasovať s ostatnými užívateľmi. Výborná vec na herné párty, či v okamihu, keď by vás čírou náhodou omrzel klasický multiplayer.

Kľúčové vlastnosti

  • Ďalší diel zo ságy Black Ops od hráči obľúbeného štúdia Treyarch
  • Multiplayer so zábavou na stovky hodín a obrovskými možnosťami prispôsobenia
  • Rozsiahla kampaň s možnosťou kooperatívneho režimu až pre 4 hráčov
  • Kooperatívny Zombie mód
  • Osobný hub, do ktorého sa budete vracať po každej misii
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Call Of Duty: Black Ops 3

Parametre a špecifikácia

Žáner
Strieľačky Hotovo!
Herné prostredie
Military, Historické epochy Hotovo!
Herné mechaniky
PvP Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu prvej osoby Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!

Žáner

Žáner
Strieľačky Hotovo!
Herné prostredie
Military, Historické epochy Hotovo!
Herné mechaniky
PvP Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu prvej osoby Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PS3 Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Call of Duty Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PlayStation 3 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Call of Duty hry
» Všetky akčné hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě proč nemáte v popisu hry že na konzoli PS3 není v obsahu kampaň pouze multiplayer a zombies?

Zdravim jde tato hra na PS3 pro více hráčů na jedné konzole?

Diskusia a poradňa k PS3 - Call of Duty: Black Ops 3
Príslušenstvo pre PS3 - Call of Duty: Black Ops 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Call of Duty: Black Ops 3 - PS3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Call of Duty: Black Ops 3 - PS3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Call of Duty: Black Ops 3 - PS3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Call of Duty: Black Ops 3 - PS3.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií