AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog

Zobraziť katalóg
ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog
4,0 2 hodnotení
Herné slúchadlá – s mikrofónom, frekvenčný rozsah 20Hz – 20000kHz, impedancia 32ohm, citlivosť 32dB, dĺžka kábla 3m, USB, čierna
Kód:  MI601e2d Produktové číslo:  ROC-14-900

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog

Ak ste náročnými poslucháčmi a vyžadujete najnovšiu generáciu analógovej technológie priestorového zvuku, potom sú pre vás perfektnou voľbou slúchadlá ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog. Vychutnáte si s nimi špičkový 5.1 Surround Sound pri hraní hier či počúvaní hudby. Je tiež skvelou voľbou pre DJa.

Hravo splní všetky nároky

  • vysoký užívateľský komfort – nízka hmotnosť, vysoká odolnosť a kvalitná pohodlná konštrukcia
  • prvotriedny priestorový zvuk
  • perfektné potlačenie okolitého hluku

Ostrý a ničím nerušený zvuk

Náhlavná súprava slúchadiel ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog ponúka krištáľovo čistý zvuk, mohutné basy a prvotriedne podanie výšok. Veľkosť meničov, ktoré sú zarovnané presne na 12° uhol zodpovedajúci prírodnej forme uší, je 40 mm, vďaka čomu dochádza k perfektnej eliminácii okolitého ruchu. Pri vašom počúvaní vás nebude nič rušiť.

Pohodlnosť predovšetkým

Aby sa dosiahlo maximálneho užívateľského komfortu, ponúkajú slúchadlá ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog dva režimy ovládania. Buď si zvuk môžete prispôsobovať priamo na konštrukcii slúchadiel, alebo možno využiť diaľkového ovládania. Náhlavná konštrukcia je pritom veľmi ľahká, celková hmotnosť dosahuje iba 335 gramov. Nechýba ani kvalitné polstrovanie, aby bolo používanie čo najviac pohodlné aj pri dlhšom počúvaní.

Parametre a špecifikácia:

Max. príkon:
300 mW

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Evidetně se jedná o virtuální surround. Sluchátka se připojují pomocí USB,jak je detekuje OS? jako HW - externí zvukovou kartu ? Prostorový zvuk tímto způsobem je potřeba připravit zpracovat pomocí nějakého SW je tento SW součásti produktu a je zdarma,mysleje tím,že se za něj již dále neplatí žádné poplatky? díky pavel žabka

Dobrý den, umožňují luchátka připojení pomocí analog jack? 3x out + 1x in mikrofon.Díky-

Diskusia a poradňa k ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog
Príslušenstvo pre ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií