Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Recenzie ROCCAT Taito King Size 5

ROCCAT Taito King Size 5 - Podložka pod myš

Recenzie ROCCAT Taito King Size 5

Zaujímajú vás názory a recenzie na ROCCAT Taito King Size 5? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s ROCCAT Taito King Size 5. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na ROCCAT Taito King Size 5 aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Žilinaflag
Hodnotené 25. 3. 2017, variant ROCCAT Taito King Size 5
Asi najlepšia bežne dostupná podložka, mám už dve - jednu doma, jednu v práci. Dostatočne veľká aby som mal ruku s myšou v ktorejkoľvek polohe, myšky sa solídne kĺžu, no keďže je to textília, zároveň ju dobre trackujú snímače. Skvele hrubá, takže okraj stola neblíži na ruky. Lepí to na seba prach, ktorý sa ale dá zmyť vodou, prípadne zotrieť mikrovláknom. Jediný problém je, že povrch sa časom (cca rok) v najpoužívanejších oblastiach vyšúcha do svetlo sivej farby. Ale to je iba kozmetická vada.
skvelá kĺzavosť
precízny tracking
veľkosť
hrúbka
čierna farba sa časom vyšúcha do sivej
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií