Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

ROHNSON R-564BS

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-564BS
Kuchynský robot 700 W, 6 rýchlostí + pulzný režim, planetárny systém miešania, 4,2 l antikorová misa, 3 výmenné nadstavce (hnetací hák, šľahacia a miešacia metla), tepelná poistka proti prehriatiu, možno umývať v umývačke riadu, kryt vrátane otvoru na pridávanie surovín, protišmykové prísavky
Kód:  ROHKR011 Produktové číslo:  R-564BS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-564BS

Kuchynský robot ROHNSON R-564WS sa stane nepostrádateľným pomocníkom pri príprave mnohých pokrmov. S týmto robotom bude hnetenie, šľahanie a miešanie ľahkou záležitosťou, navyše sa takmer vôbec nenadriete. Ďalej vyniká v rýchlom zložení, intuitívnym ovládaním a v neposlednom rade časovo nenáročnou údržbou. Disponuje výkonným motorom s príkonom 700 W, ktorého otáčky možno regulovať v šiestich rýchlostiach a nechýba ani pulzný režim. Motor tak poskytuje optimálny výkon pri akomkoľvek zaťažení. V kombinácii s planetárnym systémom miešania budete mať istotu, že obsah misy bude vždy dokonale spracovaný. Samozrejmosťou je tepelná poistka proti prehriatiu. 
 

Kľúčové vlastnosti

  • Kuchynský robot na ľahké hnetenie, šľahanie a miešanie
  • Planetárny systém miešania
  • 6 rýchlostí + pulzný režim
  • Antikorová misa s objemom 4,2 l
  • Tri výmenné nadstavce
  • Možno umývať v umývačke riadu
  • Kryt vrátane otvoru na pridávanie surovín
  • Protišmykové prísavky
  • Príkon 700 W

Je možné umývať v umývačke

Súčasťou kuchynského robota je 4,2 l antikorová misa, čo je dostatočný objem na prípravu pokrmov aj vo väčších rodinách. Vo výbave nájdete tri výmenné nadstavce - miesiaci hák, šľahaciu a miešaciu metlu. Iste oceníte aj skutočnosť, že nástroje a misu je možné umývať v umývačke, čo bude šetriť váš čas a energiu. Vrchný kryt je navyše vybavený praktickým otvorom na pridanie surovín. Stabilnú pozíciu na kuchynskej linke zabezpečia protišmykové nožičky.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry a váha tohoto robota? Je možné si jej prohlédnout v některé z prodejen v Praze? Děkuji, Petra K.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-564BS
Príslušenstvo pre ROHNSON R-564BS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-564BS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-564BS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-564BS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-564BS.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií