AD homeoffice PET

Britax Römer King II 2017, Flame Red

Zobraziť katalóg
Britax Römer King II 2017, Flame Red
5 1 hodnotení
Autosedačka pre deti 9 - 18 kg, 5 bodový bezpečnostný pás, nastaviteľná hlavová opierka a bezpečnostný pás, 4 naklápacie polohy, odnímateľný poťah, patentovaný systém upínania, červená
Kód:  BABY0107 Produktové číslo:  BR16015S_FLAME RED Stránky výrobcu
Britax Römer King II 2017, Flame Red Predaj skončil

Britax Römer King II 2017, Flame Red

Autosedačka od popredného nemeckého výrobcu Römer ponúkne vášmu dieťaťu vysoký komfort a zaistí maximálnu bezpečnosť a spokojnosť pri jazde autom. Určená je pre všetky deti s váhou od 9 do 18 kilogramov a vďaka inovatívnemu flexibilnému systému porastie spolu s vašim potomkom. Autosedačku jednoducho nainštalujete v smere jazdy do každého vozidla. Poteší vás moderným dizajnom v červenej farbe aj dômyselným prevedením, ktoré neohrozí pohodlie ostatných cestujúcich.

Kľúčové vlastnosti

  • Päťbodové bezpečnostné pásy sa dokonale prispôsobia vzrastu vášho dieťaťa
  • Špeciálne polstrované ramenné vypchávky znižujú vibrácie v prípade bočného nárazu
  • Výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás s jednoduchým nastavením jednou rukou
  • Nemecký výrobca Römer je zárukou kvality a bezpečnosti
  • Polstrovaný, ľahko umývateľný a ľahko odnímateľný poťah
  • Kvalitné a moderné prevedenie v rôznych farbách
  • Štyri rôzne polohy naklápania sedačky

Patentovaný bezpečnostný systém od nemeckého výrobcu

Unikátna autosedačka je vybavená patentovaným systémom pre upínanie bezpečnostných pásov, ktorý zaistí rýchle, komfortné a zároveň bezpečné ukotvenie vo vozidle. Sedačku je možné navyše jednoducho naklopiť dopredu, čo uľahčí jej inštaláciu. O optimálnu ochranu vášho dieťaťa sa postará päťbodový bezpečnostný pás. Jednou z predností je i možnosť polohovania sedačky. Vybrať si môžete zo 4 rôznych naklápacích polôh pre príjemný spánok a sedenie. Vďaka špeciálnym držiakom pásov navyše dieťa ľahko a pohodlne usadíte aj vyberiete z autosedačky.

Pre maximálnu spokojnosť a ochranu vášho dieťaťa

Autosedačka z nového radu King II 2017 vyniká kvalitným a mäkko vystlaným poťahom. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás, ktorý možno nastaviť len jednou rukou. Autosedačka sa skvele prispôsobí vzrastu vášho dieťaťa a zároveň udrží pás vždy v správnej polohe. Špeciálne ramenné opierky, hlboké a mäkko polstrované bočnice ochráni vaše dieťa aj v prípade bočného a čelného nárazu. Sedačka sa navyše ľahko udržiava v čistote, aby stále vyzerala ako nová. Polstrovaný a ľahko umývateľný poťah možno v prípade potreby jednoducho sňať a vyprať.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:
67 × 45 × 54 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Römer King II 2017, Flame Red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer King II - Flame Red, 2017.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií