AD homeoffice AD homeoffice

ROTO ZAČÍNAME – Buldozér

Zobraziť katalóg
ROTO ZAČÍNAME – Buldozér
5 1 hodnotení
Stavebnica – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  EF083 Produktové číslo:  8592168140046
ROTO ZAČÍNAME – Buldozér Predaj skončil

ROTO ZAČÍNAME – Buldozér

Roto je špičková stavebná zostava, ktorá nikdy neuškodí deťom. Vďaka rýchlemu a ľahkému lepeniu zaručuje pevnosť vyrábaných výrobkov a súčasne ponúka množstvo kombinácií, ktoré je potrebné vybudovať. Zostavené modely sú plne funkčné, robustné a odolné. Súprava je navrhnutá tak, aby rozvíjala fantáziu, tvorivosť, kombináciu zručností a jemný motoriku pre deti. Jednotlivé kusy sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu a môžu byť použité bez ťažkostí pre každodennú hru.

Páči sa vám Roto kit, ale chcete to vyskúšať pred odovzdaním väčšieho balíka? Je to len pre vás, aby ste spustili štartovací seriál "Begin with Rote". V balení nájdete kusy potrebné na vytvorenie modelu buldozéru, ktorý môžete kombinovať s inými súpravami Roto.

Parametre a špecifikácia:

Séria:
Začnite s Rotom
 
Odporúčaný vek:
4+
 
Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s slovenskými právnymi predpismi. Samozrejmesťou je vyhlásenie CE o zhode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROTO ZAČÍNAME – Buldozér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROTO ZAČÍNÁME - Buldozer . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baukasten ROTO START BUILD- Bulldozer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baukasten ROTO START BUILD- Bulldozer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROTO Kezdünk - Buldózer.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií