AlzaBoxy Q1 PET

Rowenta Expertise Liss & Curl Ultimate Shine Infrared SF6230D0

Zobraziť katalóg
Rowenta Expertise Liss & Curl Ultimate Shine Infrared SF6230D0
5 4 hodnotení
Žehlička na vlasy nastavenie teploty 130/150/170/200/230 °C, profesionálne Ultrashine NANO CeramicTM povrch žehliacich dosiek 2,5x9cm, ionizácie, rýchle nahriatie do max. 15s, LED displej, bezpečnostný uzamykací systém, kábel 1.8m
Kód:  ROWZV006 Produktové číslo:  SF6230D0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Expertise Liss & Curl Ultimate Shine Infrared SF6230D0 Predaj skončil

Rowenta Expertise Liss & Curl Ultimate Shine Infrared SF6230D0

Premýšľali ste nad tým, že by bolo skvelé, mať žehličku a kulmu v jednom prístroji? Vďaka žehličke na vlasy Expertise Liss&Curl Infrared o tom už nemusíte iba snívať. Nech vaša nálada rozhodne až na poslednú chvíľu, či dnes budú vaše vlasy rovné alebo vlnité.

Teplotu môžete nastaviť od 130 ° C do 230 ° C, teplotu môžete dokonale kontrolovať pomocou infračerveného indikátora. Hladké, hebké a žiarivo lesklé vlasy dosiahnete vďaka dvojitému rozptyľovaču iónov. Vyžehlenie jedným ťahom zariadia vysoko výkonné pohyblivé žehliace dosky a profesionálny Ultrashine NANO CeramicTM povrch.

Kľúčové vlastnosti

  • použitie ako žehlička alebo kulma
  • nastavenie teploty od 130 °C do 230 °C
  • rýchle nahriatie do 15 sekúnd
  • vyžehlenie jedným ťahom
  • infračervený indikátor teploty
  • dvojitý rozptyľovač iónov
  • bezpečnostný uzamykací systém
  • Ultrashine NANO Ceramic povrch žehliacich dosiek 2,5 × 9 cm
 

Parametre a špecifikácia

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
130 °C Hotovo!
Doba nahriatia
15 s Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
130 °C Hotovo!
Doba nahriatia
15 s Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím o informaci, který typ žehličky je novější/lepší : Rowenta Expertise Liss & Curl Ultimate Shine Infrared SF6230D0 nebo Rowenta Expertise Liss&Curl Ultimate Shine SF6220... podle označení by to měl být ten první, nenašla jsem ani recenze... Děkuji, Š. Valíková

Diskusia a poradňa k Rowenta Expertise Liss & Curl Ultimate Shine Infrared SF6230D0
Príslušenstvo pre Rowenta Expertise Liss & Curl Ultimate Shine Infrared SF6230D0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Expertise Liss & Curl Ultimate Shine Infrared SF6230D0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Expertise Liss & Curl Infrarot Haarglätter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Expertise Liss & Curl Infrarot Haarglätter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROWENTA SF6230D0 Expertise Liss&Curl Ultimate Shine Infrared hajvasaló.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií