Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Royal London 21157-02

Zobraziť katalóg
Royal London 21157-02
5 2 hodnotení
Dámske hodinky
Kód:  KHO2673 Produktové číslo:  21157-02

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Royal London 21157-02

Dámske hodinky Royal London sú elegantné hodinky s vyšperkovaným dizajnom ciferníku. Tieto hodinky disponujú všetkými základnými funkciami a sú napájané batériou. Hodinky majú puzdro z kovu a pások z keramiky, ktorý skvele ladí s bielym ciferníkom. Tieto krásne hodinky poteší najmä ženy, ktoré preferujú elegantný a jemne ženský vzhľad hodiniek. Hodinky majú analógový ciferník a sú vodotesné. Vďaka tomu ich môžete bez obáv používať vonku v daždi, v lete pri vode alebo všade tam, kde by iné hodinky bez tejto funkcie neobstáli.

Parametre a špecifikácie:

Vodotesnosť:
50 m

Materiál remienka:
Koža

Materiál puzdra:
Oceľ (pozlátená)

Materiál sklíčka:
Minerálne sklo

Typ strojčeka:
QUARTZ (batérie)

Počiatky známej značky Royal London siahajú už do roku 1938. Firma založená v severnom Londýne stavila na štýlové modely a retroštýl, vďaka čomu sa na trhu zaplavenom nepreberným množstvom hodiniek a pri obrovskej konkurencii vždy dokázala presadiť. Už samotný názov nám napovedá nevšedný štýl hodiniek, v ktorom sa snúbi tradícia aristokracie a dávka remeselného spracovania. Okrem originálneho dizajnu sa hodinky značky Royal London môžu pochváliť takisto aj kvalitným vyhotovením puzdra a prvotriednymi strojčekmi Citizen Miyota.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Royal London 21157-02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Royal London 21157-02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Royal London 21157-02.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií