Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Recenzia Samsung EVO-S

Zobraziť katalóg
Samsung EVO-S

Satelitný prijímač 2 tunery DVB-S2, Full HD, USB, Ethernet, webové aplikácie, čítačka kariet Viacess SIM, Timeshift, FastScan, OS Linux

Na sklade > 5 ks
a na predajni Bratislava - centrála
Cena s DPH €109,90
Pôvodná cena €130,38
3,4
Hodnotilo 23 užívateľov
5 7x
4 6x
3 2x
2 4x
1 4x
500+ zákazníkov už zakúpilo
56 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Pavla, Teplice 14.11.2016
Satelit vhodný pouze pro ty, kteří nemají vůbec žádné nároky, kromě dvou tunerů a funkce Fastscan. Mnohem lepší je koupit satelit Prismcube Ruby.
dva tuneryrychlá a jednoduchá instalace malé písmo, které nelze změnitnepřehledné a zbytečně složité ovládánínelze seřadit oblíbené programynahrávání pouze podle EPG (když nepůjde, nelze nastavit ručně časovač)přetáčení při přehrávání pouze po půl minutě (nejde zrychlit)
Stanislav, Kopidlno 30.11.2017
Instalace bez problémů, tedy až poté co se zavolal technik a zjistil že musí být připojení k internetu. Nahrávání zatím nezkoušel. Doporučuji si rozmyslet co chcete. Pokud hodně chcete televizi s připojením abyste si mohli přehrávat zpětně apod. a máte Skylink, je tento přístroj zřejmě jediný svého druhu pokud vím, budete potěšeni ale nejspíš i zklamáni. Já jsem víc zklamán. Ale už si ho nechám, než přijde něco lepšího, třeba i Tv se sat. tunerem, což je asi už lepší.
Skylink funguje v pořádku.Přehrávání z pujčovny funguje v pořádku.Instalace bez problému.Jednoduché Menu Žádné WiFiProgramy nenaladíte bez připojení k internetu.Samoladění programů bez možnosti seřadit nebo vymazat některé programy. Pouze vytvořit si seznam Oblíbených a ty pak mít nastavené, pouze tak jak jdou za sebou.Při přepnutí programu (CH) nahoru nebo dolu se při jednom zmáčknutí přepne někdy o jeden program, někdy o dva o tři a někdy také až o 20 programů dál, takže to přeskakuje programy jak se tomu zachce. Zasekává se. Lišta s infem po zobrazení tlačítkem sama nezmizí.Když přepnete program pak trvá neź se objeví správné info, které nejdříve přeskakuje z jiných programů, tedy se chová při přepínání dost zmateně.Při přehrávání některých pořadů zpětně se zasekává, i když ukazuje že připojení k internetu je naprosto v pořádku a já to mohu sám potvrdit, přesto se pořad zasekává a pak dokonce jde obraz napřed a zvuk pozadu. Často to pak napíše chybu a vypne se to.Některé pořady z některých programů nejdou pustit vůbec.Zpočátku se dalo vypínat ovladačem televizor stejné značky, tlačítkem (TV), pak to zničeho nic přestalo fungovat.Půjčovna je dost chudá. A ta od Skylinku je v ceně předplatného Skylinku a ta Banaxi se musí platit zvlášť.Zastavení živého vysílání se mi zatím nepodařilo, psalo to že služba není dostupná.
fredy 2.2.2017
Výrobca zrejme tento výrobok vôbec netestoval, inak si to neviem vysvetliť.
dobre vyzerá v prípade použitia dvoch vstupov, nutný reštart aj niekoľkokrát denne. Dá sa to odstrániť použitím iba jedného vstupu, prídete ale o možnosť nahrávať/pozerať viacero programov súčasnenedajú sa zoradiť stanice. Aké poradie skylink určí, také musíte požívaťprijímač si nepamätá posledne zapnutú stanicu, pri zapnutí je vždy na 1dajú sa nastaviť obľúbené stanice, ale nepamätá si, že chcete použiť/listovať len obľúbenými. Vždy je to potrebné stlačiť znovaAk chcete zapnúť titulky, zapnete ich len pre celý prijímač, nie len pre zvolený program. Navyše si prijímač toto nepamätá, takže po každom zapnutí je nutné to navoliť znovazrejme vôbec netestovaný software - napríklad pri zmazaní nahratého programu vymaže nejaký úplne iný.
Roman 9.12.2016
  okrem vyššie uvedených: nedokáže zvyšovať alebo znižovať hlasitosť zvuku vo formáte AC 3 s obľúbenými kanálmi pracuje iba v EPG, po odchode alebo spätnom návrate treba znavu zvoliť skupinu obľúbené - nezapamätá si ju po určení nastálo častý svojvoľný reštart prehrávanie archívu je častokrát s posunom zvuku, skôr obraz ako zvuk, časoveé oneskorenie 2 sekundy občas EPG vôbec nenačíta-potrebný reštart
Radek Potopalský 6.1.2017
Spokojenost, vše dle očekávaní. Poměr kvalita/cena naprosto bezkonkurenční. Není to pro radioamatéry, kteří si chtějí lovit v éteru a nastavovat si všemožné parametry. Je to pro uživatele, který si chce zapnout televizi, hned se dívat a nic neřešit. Neustálé měnění parametrů kanálu na Skylinku je únavné a zde neřešíte nic. Ano, je třeba si zvyknout na seřazení kanálů od výrobce, ale dá se to, časem vám to ani nepřijde. Koupil jsem si 1 kus na test a nyní po měsíci spokojenosti kupuji druhý.
Samsung ovladačvše automatickémalá velikostpřehledné, jednoduchéfunguje v této kategorii žádné
Ján, Bratislava 2.1.2017
V PRVOM RADE KARTU SKYLINK, KTORÁ JE V PRIJÍMAČI TREBA REGISTROVAŤ ZA JEDNORÁZOVÝ POPLATOK Číslo vašej karty nájdete na nálepke na krabici ako SmartCard S/N. Pri registrácii na webe Skylink treba ešte kartu zaregistrovať a to ako: 1. Úplne novú kartu za 39.90€ - ak nemáte žiadnu inú Skylink kartu a je to vaša nová karta 2. Ako kartu výmena - 9.90€ - ak máte kartu v starom prijímači a už ju nebudete používať, zadáte jej číslo a pri aktivovaní novej sa tá stará deaktivuje 3. Ako kartu NEXT (tam už si nepamätám cenu) ale je to ako ďalšia karta, ktorá sa viaže na už existujúcu kartu, podrobnosi budú určite na ich webe. ------ Chcem poznamenať bzučanie, ktoré tento prijímač má. Robí to aj pri pozeraní TV ale aj v stand-by, občas prestane ak sa správi nejaká čarovná kombinácia (prepnutie kanálu, zapnutie EPG...), no potom začne. Nie je to pre mňa až tak katastrofálne, je to počuť asi tak na 2-3 metre v tichosti, ale v noci to nepočujem. EPG je pekné, prehľadné, pri programoch ukazuje v paneli aj kedy bude vysielaná ďalšia časť alebo iné podobné programy. Diakritika je správna a nechýba v popisoch ako pri iných prijímačoch. Prepínanie je kanálov je rýchle, no listovanie strán v zozname kanálov a v EPG je zdĺhavejšie a pomaly sa v ňom naviguje keď sa načítava. Dva tunery slúžiace na nahrávanie iného programu, ako toho, ktorý pozeráte. Druhý tuner neslúži však na pripojenie inej družice ako rozšírená možnosť ale práve len na nahrávanie. Po pripojení prijímaču na internet káblom je prístupný aj 30 hodinový archív niektorých TV ako napr. STV1, STV2, PLUS, ČT1, ČT2... ale nie všetkých staníc. Taktiež aj keď TV je v HD a vysiela program v HD, archív je len SD. Prijímač má aj videopožičovňu, ktorá je na mesiac po registrácii karty zadarmo, potom ak ju chcete využívať, treba si ju platiť zvlášť. Skylink Live TV, ktorá je momentálne do konca mája zdarma ponúka len pár TV staníc, ktoré sa dajú pozerať v mobile a taktiež je aplikácia viazaná na názov Wi-FI. To znamená, že ak si ju spárujete doma na Wi-Fi s vaším názvom, napr. v práci si už na mobile live TV nepozriete, pretože tam nevysiela Wi-Fi s vaším názvom. Samozrejme ak by ste si v práci pomenovali Wi-Fi rovnako ako doma, je to možné :) Zaseknutie (nezobrazovanie EPG a zoznamu kanálov) sa mi stalo za 2 týždne len raz a pri ňom pomôže len vytiahnutie zo zásuvky. Vypnutie ovládačom nepomáha. Bohužiaľ nie je možné si zoradiť stanice podľa seba, ako to býva už aj v prípadoch káblových operátorov. Nakoľko ide o FastScan, ktorým sa stanice ladia, ich pozíciu určuje Skylink sám. Dá sa utvoriť len zoznam obľúbených. Snáď vydaním aktualizácií firmware sa mnoho vecí vyrieši a upraví :)
SIM karta Skylink vložená v už prijímači30 hodinový archívprehľadné a rozšírené EPGrýchle prepínanie kanálovdva tuneryrýchle sprevádzkovanie nemožnosť zoradenia staníc podľa sebavysoký jednorazový registračný poplatokkeď už sa platí servisný poplatok (resp. balíčky), registračný poplatok by nemali dávaťnemožnosť spárovať ovládač od Samsung TV s prijímačom aby sa dal používať na obe zariadenia
Pavel, Hříměždice 9.11.2016
Se Skylinkem naprosto v pohodě. Dva tunery, Live TV taky běží jak má
Pro LiveTV nutné internet.připojeníédva tuneryjednoduché nastavení na začátku
Michal, Beroun 9.11.2016
Spokojenost. Skylink karta je už zasunuta v příjmači, takže není potřeba kupovat
Skylink karta přibalenájednoduchá a rychlá instalacedva tunerynahrává na exterňák Stejné ovládání jako k Samsung telce
Firma, Praha 8 19.12.2017
jednoduchá instalace, složité ovládání některých funkcí, občas zamrzne, pro sledování kanálů pro dospělé je nutné vždy zadat odemykací kód po přepnutí
Martin, Trutnov 4 16.9.2017
Funguje jak má, velmi jednoduché nastavení. Bez externího hdd většího než 250 gb je prakticky nepoužitelný. Menší hdd nedetekuje. Nelze seřadit oblíbené stanice podle svého.
12
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB13