Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SAMSUNG RB31FERNDBC/EF + 10 rokov záruka na kompresor

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB31FERNDBC/EF + 10 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 206/98 l, NoFrost, antibakteriálny povrch, LED displej, zvuková signalizácia otvorených dverí, farba čierna lesklá
Kód:  FAC2554e Produktové číslo:  RB31FERNDBC/EF Stránky výrobcu
SAMSUNG RB31FERNDBC/EF + 10 rokov záruka na kompresor Predaj skončil

SAMSUNG RB31FERNDBC/EF + 10 rokov záruka na kompresor

Kombinovaná chladnička z radu Samsung 3050 s mrazničkou dole bola inteligentne navrhnutá tak, aby bol efektívne využitý všetok priestor, ktorý jej rozmery ponúkajú. Tento model v matne čiernom vyhotovení si zakladá na maximálnom komforte vnútorného rozloženia, vďaka čomu sľubuje dokonalú prehľadnosť uložených potravín. Pochváliť sa môže A+ hodnotením spotreby, pri prevádzke 365 dní v roku spotrebuje jej energeticky úsporný kompresor s digitálnym invertorom približne 280 kWh, čo je vzhľadom na celkový objem viac ako dvesto litrov výborná hodnota.

Bez ohľadu na to, či potrebujete uskladniť kus mäsa alebo veľké množstvo zeleniny, každú potravinu môžete umiestniť do zóny CoolSelect Zone a udržiavať jej optimálnu teplotu. Chladnička obsahuje oddelenie s technológiou True No Frost, ktorá zabezpečí rovnomerné chladenie bez vytvárania námrazy a ľadu a stará sa o optimálnu teplotu a extra dlhú čerstvosť uložených potravín. Pri teplote tesne nad 0 °C a pri ideálnej vlhkosti si ovocie, zelenina, mäso a ryby uchovajú svoje zdravé živiny a svoju jemnú chuť až trikrát dlhšie. 

Veľká priehradka, ktorá je ideálna pre smädnú domácnosť, je hlbšia ako police v bežných chladničkách. Vo dverách teraz môžete uskladniť veľké nádoby s mliekom a džúsom spoločne s dvoma radmi plechoviek a fliaš s nápojmi. Chystáte oslavu? Vo veľkej priehradke môžete vychladiť vysoké fľaše vody, limonády a ďalších osviežujúcich nápojov. Polica s ľahkým posúvaním je umiestnená na posuvných pántoch a možno ju vyťahovať, vďaka čomu môžete efektívne usporiadať všetky potraviny a získať k nim maximálny a jednoduchý prístup. Okamžite tak vidíte, čo máte uložené v zadnej časti chladničky. 

V chladničke je použité horné osvetlenie LED, ktoré je energeticky úspornejšie ako bežné žiarovky a svieti jasnejšie. Dokonale osvetľuje celý vnútorný priestor chladničky, aby ste zreteľne videli všetko svoje jedlo. Potraviny tak nájdete ľahšie, dvere chladničky zostanú otvorené kratšiu dobu a ušetríte tým čas aj energiu. Prehľadný modrý LED displej v hornej časti dverí ešte viac uľahčuje obsluhu, zvuková signalizácia otvorených dverí zabráni nechcenému vniknutiu tepla. Skryté držadlá v hranách dverí nijako nenarušujú čistú líniu.

Doplňujúce informácie:

Funkcie chladničky:
1 zásuvka
3 police
3 police z tvrdeného skla
Polica na víno
Polica s jednoduchým posúvaním
4 dverové priehradky
1 priehradka na mliečne výrobky
Veľká priehradka vo dverách
Priehradka na vajcia
Vnútorné horné osvetlenie LED
1 chladiaca priehradka

Funkcia chladenia: 
Beznámrazová technológia
Funkcia Multi Flow

Vonkajšie funkcie:
Displej a ovládanie: digitálny modrý LED
Zapustená rukoväť

Ostatné:
Signalizácia dverí
Chladivo R-600a
Izolácia cyklopentán

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den..da sa zmenit otvaranie dveri a da sa hned taku chladnicku objednat u vas alebo mi to vy prestavite??dakujem za odpoved

dobry den chtela jsem se zeptat jestli se lednicka Automatické odmrazování chladničky

Dobrý den, je prosím u této ledničky možnost otočení otevírání dveří ? Děkuji za opověď

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zdali u chladničky SAMSUNG RB31FERNDBC/EF je barva černá v matu nebo lesku děkuji moc Janoušková

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB31FERNDBC/EF + 10 rokov záruka na kompresor
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB31FERNDBC/EF + 10 rokov záruka na kompresor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB31FERNDBC/EF + 10 let záruka na kompresor.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií