Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Recenzie ScreenShield pre Sony Ericsson Vivaz pre displej telefónu

Zobraziť katalóg
ScreenShield pre Sony Ericsson Vivaz pre displej telefónu - Ochranná fólia

Recenzie ScreenShield pre Sony Ericsson Vivaz pre displej telefónu

Zaujímajú vás názory a recenzie na ScreenShield pre Sony Ericsson Vivaz pre displej telefónu? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s ScreenShield pre Sony Ericsson Vivaz pre displej telefónu. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na ScreenShield pre Sony Ericsson Vivaz pre displej telefónu aj vy.

Používateľské recenzie

David, Tišiceflag
Hodnotené 10. 12. 2013, variant ScreenShield pre Sony Ericsson Vivaz pre displej telefónu
Overený nákup
kvalita a záruka
Velmi Dobře se nanáší oproti folii zagg ta de hůře po 8 měsicích stále stejná , folie stále drží.
Aplikaci doporučuji v koupelně, udělat páru kuli prachu a umýt si pečlivě prsty aby nebyly mastné. Nebát se postříkat displej a folii. pak je vše OK. Nezapomenout vyndat před aplikací baterku z mobilu. 6x jsem aplikoval folii z toho 2x na celý mobil
ScreenShield a ZAGG InvisibleSHIELD jsou podle meho názoru mezi nejlepšima foliema
cena se vyplatí Dřive sem každý měsíc kupoval obyčejné folie byly hned KO
Dá se poškrábat Asi od nových klíčů , reklamovat nebudu protože jsem ji rostřihnul a použil na 2 jine telefony jinak pohoda. Oproti Zagg tu mam 2roky a nic jen mírně má žlutý nádech ale neni na zavadu bězně si toho ani nevšimnete. Ale koupil bych ji zase znova
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií