PET AD homeoffice

Recenzie Sencor SBR 1032SS

Zobraziť katalóg
Sencor SBR 1032SS - Domáca pekáreň

Recenzie Sencor SBR 1032SS

Zaujímajú vás názory a recenzie na Sencor SBR 1032SS? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 14 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Sencor SBR 1032SS. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Sencor SBR 1032SS aj vy.

Používateľské recenzie

Iva, Velké Popovice - Brtniceflag
Hodnotené 26. 3. 2017, variant Sencor SBR 1032SS
Overený nákup
Jednoduché, zatím splňuje vše, co potřebuji.
Když jsem nasypala nejdříve směs a pak vodu a dala odložení startu cca o 6 hodin, tak se dole chleba vůbec nezamíchal a po vyklepnutí byl z půlky upečený a z půlky původní prášková směs. Odložení startu bych raději nevolila.
Možná by tam mohly být programy i na delší pečení, nejdelší je celozrnný chléb přes 3 hod. Sneslo by to kolikrát i dýl.
0 ×Nahlásiť
Martin, Bratislavaflag
Hodnotené 20. 9. 2015, variant Sencor SBR 1032SS
Overený nákup
super
splnila očakávanie
0 ×Nahlásiť
Vladimírflag
Hodnotené 29. 3. 2015, variant Sencor SBR 1032SS
Overený nákup
je to moja prvá pekáreň a preto som si vybral tú najlacnejšiu. Zatiaľ spĺňa moje očakávania tak že chlieb v nej upečený je chutný a od toho dňa som pre seba už v obchode chlieb nekupoval... Experimentujem s najvhodnejším typom hladkej múky a najviac mi chutí zemiakový chlieb. je taký fantastický, že keď ho večer upečiem (750g), tak ho ešte v ten večer celá rodina zjeme. niekedy nestihne ani poriadne vychladnúť... Domácu pekáreň odporúčam každému kto si potrpí na chutný chlieb dokonca vlastnoručne upečený. Pravdepodobne som hneď na prvý krát trafil na vhodný druh domáceho spotrebiča, Som s ním spokojný na 100% a som rád že som ho kúpil práve u Vás, pretože okrem objednávky a vyzdvihnutia tovaru u Vás formou platby cez peňažný automat som nemal žiadne starosti
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií