Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor STS Pastels 32BL modrý

Zobraziť katalóg
Sencor STS Pastels 32BL modrý
3,5 2 hodnotení
Hriankovač 800W, 2 sloty, 6 stupňov opečenia, automatické centrovanie, funkcia rozpekanie, rozmrazovanie, funkcia High Lift
Kód:  EAV4137c Produktové číslo:  41001915 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor STS Pastels 32BL modrý

Vstúpte do hravého sveta vírivých farieb, ktoré prežiaria vašu kuchyňu. Predstavujeme novú kolekciu pestrofarebných kuchynských spotrebičov značky Sencor Pastels, ktorá prináša svieži dizajn a skvelé funkcie. Nechajte svoju domácnosť zažiariť a doprajte si skvelú náladu pri akejkoľvek práci v kuchyni.

Hriankovač Sencor STS Pastels vám zaistí perfektný štart do každého dňa aj možnosť rýchlo si pripraviť chutnú desiatu. Vyberte si dokonalého pomocníka, ktorý vám ponúkne toast na šesť rôznych spôsobov prepečenia. Nájdite si svoj najobľúbenejší!

Hlavné prednosti

  • Upečie aj rozmrazí
  • Možnosť výberu zo šiestich stupňov prepečenia
  • Pohodlné upratovanie omrviniek
  • Svieži a moderný dizajn

Toasty ľahko, rýchlo a bezpečne

Pripravujte toasty bez veľkej námahy. Funkcia automatického centrovania a vysokého zdvihu prípravu uľahčí a vy si budete len užívať skvelú vôňu pripravovanej dobroty. Dvojica slotov umožní pripravovať rýchle a chutné občerstvenie pre celú rodinu. Upratovanie tiež nebude žiadnym problémom - vysúvacie dno umožní odstrániť všetky prebytočné omrvinky bez nutnosti použitia vody. Nechýba ani miesto pre navinutie kábla v základni prístroja, vďaka čomu bude upratovanie otázkou sekundy.

Rozmrazovanie - voňavé a chrumkavé pečivo kedykoľvek

Navyše si iste zamilujete aj druhú funkciu hriankovača Sencor STS Pastels - rozmrazovanie. Zabudnite na gumové pečivo z mikrovlnky a užite si chrumkavé, voňavé a teplé pečivo kedykoľvek si spomeniete.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Príkon
800 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Funkcie
Rozmrazovanie, Vysoký zdvih, Centrovanie Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
800 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Rozmrazovanie, Vysoký zdvih, Centrovanie Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor STS Pastels 32BL modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STS Pastels 32BL modrý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor STS Pastels 32BL kék.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií