Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SWD R130B čierny

Zobraziť katalóg
Sencor SWD R130B čierny
4,0 1 hodnotení
Zvonček vnútorný, dosah až 150 m, 36 melódií, 3 úrovne hlasitosti, tichý režim, LED signalizácia na zvončeku, 230 V, čierny
Kód:  GK751j5 Produktové číslo:  SWD R130B Stránky výrobcu

Sencor SWD R130B čierny

Bezdrôtový domový zvonček s funkciou učenia sa (learning code), vďaka ktorej možno skombinovať až 20 tlačidiel a neobmedzene zvončekov z radu SWD 130. Zvonček pracuje na frekvencii 433 MHz a jeho maximálny dosah v otvorenom priestore bez elektromagnetického rušenia je 150 m. Na lepšiu orientáciu je na ňom LED signalizácia. Ponúka 36 melódií, 3 úrovne hlasitosti a tichý režim. Maximálna reprodukčná hlasitosť je 80 dB, čo približne zodpovedá výkonu bežného budíka. Tlačidlá k zvončeku sa dokupujú samostatne.

Kľúčové vlastnosti

  • možnosť kombinácie až 20 tlačidiel a neobmedzene zvončekov
  • variabilita zahŕňajúca 36 melódií, 3 úrovne hlasitosti a tichý režim
  • LED signalizácia na lepšiu orientáciu

Parametre a špecifikácia:

Napájanie:
Vstup: 230 V/50 Hz
Spotreba: 0,5 W

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 110 × 60 × 20 mm
Hmotnosť: 84,5 g

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky domáce telefóny a domové vrátniky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SWD R130B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWD R130B černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWD R130B fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií