Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser CX 890i biela

Zobraziť katalóg
Sennheiser CX 890i biela
Slúchadlá miniatúrne do uší, 17-23000 Hz, 32 Ohm, 115dB, kábel 1.2m
Kód:  JM096n4 Produktové číslo:  CX 890i white Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser CX 890i biela

Osobitá, minimalistická slúchadlá od svetoznámej firmy Sennheiser majú dômyselný dizajn založený na inovatívnych materiáloch a revolučnú konštrukciu. Kombináciou malých rozmerov, nízkej hmotnosti a kvalitou zvuku, ktorú tieto slúchadlá disponujú, sa počúvanie hudby na vašich cestách stane neopakovateľným zážitkom. Takto kvalitný zvuk zabezpečuje široký frekvenčný rozsah 17-23000 Hz.

S headsetom budete mať k dispozícii špičkový počúvanie aj s diaľkovým ovládaním a mikrofónom na kábli . Vďaka ovládaniu je tento headset ideálnym doplnkom vášho Apple iPodu, iPhonu alebo iPadu. K prehrávaču tieto slúchadlá pripojíte prostredníctvom konektora 3,5 mm.

V balení je rad ušných adaptérov , Ktoré zaistí pevné a maximálne komfortné nosenie. Dokonca aj na rušnej ulici účinne tlmí vonkajší hluk, takže si v kľude užijete bohatý a realistický zvuk, s ktorým bude váš prehrávač znieť skutočne tak, ako si zaslúži.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser CX 890i biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser CX 890i bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser CX 890i Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser CX 890i Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser CX 890i Fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií