Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Šerif z Nottinghamu

Zobraziť katalóg
Šerif z Nottinghamu
Spoločenská hra – odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa5670 Produktové číslo:  8594054912065

Šerif z Nottinghamu

Spoločenská hra Šerif z Nottinghamu je skvelou vyjednávaciu hrou plnou taktizovania a blafovania. V tejto hre sa jeden hráč na jedno kolo stane obávaným šerifom z mesta Nottingham v Anglicku a ostatní hráči sa zmenia na obchodníkov, ktorí do mesta privážajú tovar. Kupci musia nahlásiť, aký tovar na trh vezú a hlavne za neho zaplatiť clo. Ale nie všetci sú poctiví, niektorí sa snažia tajne do mesta prepašovať kontraband v plátených vreciach, aby pomohli Robinovi Hoodovi. Obávaný miestny šerif rozhoduje, kto môže bránou do mesta vstúpiť, kto bude prehľadaný a komu bude tovar zhabaný.

Na vás je, či sa vám podarí šerifa pomocou tučného úplatku presvedčiť, aby práve u vás prižmúril oko a pustil vás do mesta. Alebo či sa vám podarí prekĺznuť mestskou bránou, zatiaľ čo šerif zameriava svoju pozornosť na spoluhráčov. Ani šerif to však nemá ľahké. Obchodníci vložia do obálky kartu s tovarom a oznámia, čo prevážajú. Šerif musí odhaliť klamára a tovar zabaviť, pokiaľ nebude súhlasiť. Ale tiež mu hrozí, že tovar bude legálny a on bude musieť zaplatiť pokutu za krivé obvinenie. V hre plnej pašovania, podplácania a nedôvery zvíťazí len ten, ktorý vie skvele blafovať a taktizovať. Špičková diplomatická hra.

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
3 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
5 Hotovo!
Dĺžka hry
58,82 min Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
3 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
5 Hotovo!
Dĺžka hry
58,82 min Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry pre troch hráčov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jedná se o českou lokalizaci?

Diskusia a poradňa k Šerif z Nottinghamu
Príslušenstvo pre Šerif z Nottinghamu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šerif z Nottinghamu.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií