Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SHURE SE535-V bronzová

Zobraziť katalóg
SHURE SE535-V bronzová
5 2 hodnotení
Slúchadlá - do uší, Triple High-Definition MicroDriver, izolácia hluku až 37dB, 119dB, 36ohm, 18Hz-19kHz, odnímateľný kábel
Kód:  SHU001d Produktové číslo:  SE535-V

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SHURE SE535-V bronzová

Model SE535 sú slúchadlá, ktoré vám poskytnú úžasný priestorový zážitok zo zvuku a bohaté basy, to všetko vďaka duálnej wooferovej jednotke. Pre pohodlné prenášanie je možné odnímať prívodný kábel. Slúchadlá robí výnimočnými špeciálna konštrukcia, ktorá dokáže redukovať až 37 dB hluku z okolia. Technológia izolácie zvuku zabraňuje vonkajším audio podnetom, aby rušili pôžitok z počúvania. Každé ucho je však iné, preto sú súčasťou balenia 3 veľkosti výmenných špuntov.

Ergonomický a profesionálny dizajn je sám o sebe perfektný, prepracované detaily však vedú tento model k dokonalosti. Kábel Vám už nebude prekážať, pretože vývod smeruje, na rozdiel od bežných slúchadiel, smerom hore a za ucho. Nízka impedancia garantuje vyššiu výdrž batérie pripojených audio zariadení.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Jen se chci dotázat pročpak tedle model stojí v ostatatních obchodech kolem 8500kč s dph. samozřejmě mám možnost si to koupit kdekoliv jinde než u vás, ale chtěl bych nechat svoje peníze vám.

Diskusia a poradňa k SHURE SE535-V bronzová
Príslušenstvo pre SHURE SE535-V bronzová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHURE SE535-V bronzová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SHURE SE535-V Bronze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SHURE SE535-V Bronze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SHURE SE535-V bronz.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií