Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Silicone Case iPad Pro 9,7" Midnight Blue

Zobraziť katalóg
Silicone Case iPad Pro 9,7" Midnight Blue
Ochranné puzdro – modré, pre iPad Pro 9,7"
Kód:  NL209y4a3 Produktové číslo:  MM212ZM/A Stránky výrobcu
Silicone Case iPad Pro 9,7" Midnight Blue Predaj skončil

Silicone Case iPad Pro 9,7" Midnight Blue

Zaobstarali ste si práve toľko populárny Apple iPad, ale bojíte sa o jeho bezpečnosť? Potom neexistuje jednoduchšie riešenie ako mu túto potrebnú ochranu dopriať pomocou ochranného krytu Silicone Case iPad Pro. Značkový silikónový zadný ochranný kryt bol navrhnutý tak, aby dokonale padol práve vášmu zariadeniu. Kombinácia ochrany a elegantného vzhľadu zaručí, že aj napriek nasadenému krytu zostane zachovaný elegantný a krásny dizajn tohto populárneho zariadenia.

Hlavné prednosti

  • Kvalitný protišmykový materiál
  • Značkové príslušenstvo
  • Pestrá paleta farebných vyhotovení

Kryt ochráni váš šikovný prístroj zozadu a z bočných strán pred drobnými otrasmi a pred poškriabaním, ku ktorému by mohlo dôjsť pri každodennom používaní. Presné výrezy vám poskytnú bezproblémový prístup ku všetkým portom prístroja. V jednej z desiatich žiarivých farieb a samozrejme s logom značky Apple sa tento kryt stane nenahraditeľným módnym doplnkom, ktorý rozhodne upúta pozornosť okolia.

Parametre a špecifikácia

Typ puzdra
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Silikón Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Silikón Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silicone Case iPad Pro 9,7" Midnight Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silicone Case iPad Pro 9.7" Midnight Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Silikon Case iPad Pro 9.7" - Mitternachtsblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Silikon Case iPad Pro 9.7" - Mitternachtsblau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPad 9.7" Szilikon Tok - Kék.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií