Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Recenzie SilverStone RVZ01 Raven Z

Zobraziť katalóg
SilverStone RVZ01 Raven Z - PC skrinka

Recenzie SilverStone RVZ01 Raven Z

Zaujímajú vás názory a recenzie na SilverStone RVZ01 Raven Z? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SilverStone RVZ01 Raven Z. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SilverStone RVZ01 Raven Z aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Prešov 1flag
Hodnotené 11. 5. 2017, variant SilverStone RVZ01 Raven Z
Overený nákup
Fajn skriňa vojde sa tam toho neúrekom ale treba uvažovať pri výbere komponentov najmä o výške chladiča na procesor. Grafika sa tam vojde s akoukoľvek dĺžkou dvojslotova ale taktiež treba uvažovať o jej širke to vy mohol byt problém. V rámci balenia sú aj dve chladiče s nízkym profilom, ktoré na moje prekvapenie skoro vôbec nepočuť.
Je samozrejme nutne vyberať zdroj SFX nie ATX. Ja som do toho narval 600w zdroj, gtx 1070, Asus b150i aura wifi, a i5 7600k a šľape to ako hodinky. Pri výbere vhodnej dosky s wifi je to fakt ako notebook. Celková hmotnosť bedne je 8,3kg. Zdroj je zaujímavo riešený nakoľko montuje sa na opačnú stranu t.j. do prednej strany bedne, kde je predlozovaci kábel do zadnej časti bedne, smola je v tom, že keď budete PC vyťahovať zo zásuvky tak nemôžte predtým vypnúť zdroj. Vojde sa tam aj slim mechanika čo pre niekoho môže byt plus. Nad držiakom grafiky sú dva sloty na ssd akurát, že ssd sa montuje naopak čiže so sata káblami do tvaru L moc nepochodíte. Taktiež napájanie ssd je kvázi naopak preto nebudete mat krásny kábel management. Zdroj bol použitý corsair 600w SFX (existuje len jeden model)
Je trochu drahšia ale ak si chcete spraviť herný PC a nemáte prachy na herný notas tak táto skrinka je vhodná na občasne prenášanie.
0 ×Nahlásiť
Jan, Plzeň 26flag
Hodnotené 4. 3. 2015, variant SilverStone RVZ01 Raven Z
Overený nákup
dobre zpracovani, vyborne chlazeni, moznost velkych graf. kater
ATX zdroj tam misto ma, ale nedostaneteho tam. Takze jste odkazani na maly do 500W
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií