Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Sixteen čierna

Zobraziť katalóg
Sixteen čierna
Kolobežka – kompaktná s letmým zavesením kolies, nosnosť 110kg, kolieska 16", hmotnosť 8.2kg
Kód:  SPT677 Produktové číslo:  85916029 Stránky výrobcu

Sixteen čierna

Už sme si zvykli, že do práce či do školy jazdíme dennodenne autom, prípadne hromadnou dopravou. Sú však prípady, keď to nie je potrebné. Čo by ste povedali na dopravný prostriedok, ktorý vás dopraví presne tam, kde potrebujete, ale nemusíte vynakladať vysoké sumy za pohonné hmoty alebo cestovné lístky? Predstavujeme vám českú kolobežku Sixteen, čiže revolúciu v doprave.

Sixteen je najnovšia kolobežka značky 4freetime určená ako do mesta, tak aj na výlety. Jej kvalitná konštrukcia a štýlové vyhotovenie znamená vyššiu bezpečnosť ako v aute. Navyše máte istotu, že sa za vami bude každý obzerať. Nepotrebujete kvôli tomu športiak za milióny, stačí vám takto na začiatok nenápadná česká kolobežka. A viete, prečo je nazvaná ako Sixteen? Pretože jej zavesené kolesá sú šestnástky. Ich pneu dosahujú hustenie 4 – 6,5 baru, takže pri zastávke v boxoch nestratíte veľa sekúnd.

Riadidlá s predstavcom sú z kvalitného duralu, aby ste aj tú najnebezpečnejšiu zákrutu vybrali s plnou parádou. Pomôže k tomu aj geometria rámu špeciálne nastavená pre športovo-komfortnú jazdu. V prípade potreby môžete využiť mechanické kotúčové brzdy Avid BB5, ktoré vašu vysokú rýchlosť znížia na minimum v zlomku sekundy. Nízka hmotnosť zavŕši už aj tak parádne zrýchlenie.

Bojíte sa defektu? S kolobežkou Sixteen nie je potrebné kolesá demontovať. Iba stiahnete plášť z ráfika, opravíte dušu a plášť znovu na ráfik pripevníte. Žiadne zdĺhavé opravovanie. Ľahko a rýchlo a rovno do cieľa!

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
135 cm

Výška riadidiel
80 – 95 cm

Rázvor
98 cm

Nášľap (svetlosť)
5 cm

Dĺžka nášľapu
40 cm

Šírka nášľapu
8,5 – 10 cm

Hmotnosť
8,2 kg

Kolesá
Letmo zavesené 2× 16", priemyselné ložiská

Pneu
Innova 16", hustenie 4 – 6,5 bar

Riadidlá
Duralové

Predstavec
Duralový

Brzdové páčky
Avid

Brzdy
Avid BB5 – mechanické kotúčové

Držadlá
Silikónové STING

Nosnosť
110 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sixteen čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sixteen černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sixteeen fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií