Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

SnapCam 360

Zobraziť katalóg
SnapCam 360
360° kamera CMOS, Full HD, 1920 x 1440 30 fps, LCD displej, záber 360°, 1x digitálny zoom, WiFi, možnosť ovládania pomocou zariadenia s Androidom a iOS, panoramatické fotografie a video, časozberné fotografie, podpora až 32 GB MicroSDHC, USB, batéria 1000 mAh
Kód:  LMA003a Produktové číslo:  4894478012902 Stránky výrobcu

SnapCam 360

SnapCam360 - 360° kamera

Úplne nový spôsob zachytenia vašich neopakovateľných zážitkov vo formáte 360°, a to pomocou jedného prsta. Stačí zobrať kameru do ruky a môžete natáčať, zdieľať a prežívať jedinečné a teraz aj opakovateľné zážitky.


V jednoduchosti je krása

Ovládanie, či už pomocou tlačidiel na SnapCam 360 alebo mobilným zariadením alebo tabletom, je možné pomocou bezplatnej aplikácie. Táto aplikácia vám umožňuje reálny náhľad na to, čo práve točíte. Cez túto aplikáciu je možné meniť nastavenie funkcií, ovládať záznam, prehrávať a vychutnávať si moment 360° pomocou otáčania svojho tela. Táto aplikácia je vhodná pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Android.

Skvelý a široký uhol záberu

SnapCam360 dokáže natáčať videá, obstarávať fotky, ale navyše tiež umožňuje vytvárať momentky. Práve vďaka prepracovanému objektívu formátu 360° je možné zachytiť viac ako kedykoľvek predtým. Postačí SnapCam360 pridržať vo zvislej polohe a momentka je na svete.

Voľba správneho uhla

Zachytené videá a fotky majú podobu kopule vo formáte 360°. So záznamom môžete ľubovoľne hýbať podľa vašich preferencií. Nie je vašou starosťou sťahovať špeciálny softvér alebo strážiť tú najlepšiu pozíciu kamery.


Jedným kliknutím na formáte 360°

Vďaka integrovanému gyroskopu sa môžete pri natáčaní videa otáčať bez toho, aby vám čokoľvek uniklo zo záberu. Stačí prepnúť video a fotky do režimu záberu 360° pomocou jedného prsta. Vďaka svojmu pohybu môžete kúpiť pútavé videá a fotky vo formáte 360°.

Zobrazenie v segmentoch

Urobené videá a fotografie sa objavujú v dvoch segmentoch, ktorý rozdeľuje záber 360° na 2 polovice. Práve toto zobrazenie v segmentoch umožňuje prezeranie videí a fotografií aj bez širokouhlého televízora.



Parametre SnapCam 360

Senzor8MP CMOS Sensor
VideoFull HD Video 30fps
FotografieAno i sekvenční
SvetelnosťF2.0
ČasozberVideo, foto
BatériaVyměnitelná baterie Li-ion 1 000 mAh
AplikáciaiOS a Android
LCD displejAno
WifiAno

Obsah balenia

  • SnapCam360
  • Lítiová batéria
  • Nabíjací kábel
  • Ochranná ponožka
  • Remienok na ruku
  • Používateľská príručka
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kamera nemá větší záběr než 360°x120°. Plně sférický obraz je 360°x180°. Tady se úhel záběru udává jedním číslem, potom jde o úhel záběru v úhlopříčce obrazu a ten tato kamera může mít maximálně 240°. Údaj 360 v popisu je nesmysl, nebo klamání zákazníků.

Dobrý den, měl bych k této kameře jeden dotaz z hlediska nastavení data a času. Když jsem se pokoušel tyto údaje v menu přístroje nastavit, naskočily mi na LCD displeji jen lomítka bez jakýchkoliv údajů. Bylo by možné nastavované údaje nějak "zviditelnit", abych věděl, jaké údaje si momentálně nastavuji ? Děkuji

Diskusia a poradňa k SnapCam 360
Príslušenstvo pre SnapCam 360
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SnapCam 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SnapCam 360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SnapCam 360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SnapCam 360.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií