Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony CP-V5W biela

Zobraziť katalóg
Sony CP-V5W biela
4,0 1 hodnotení
Powerbank Li-Pol 5000mAh, microUSB
17,74 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  JU055g8 Produktové číslo:  CP-V5W Stránky výrobcu
Sony CP-V5W biela 17,74 € Zánovné

Sony CP-V5W biela

Sony CP-V5W biela je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Energetická banka do kapsy je skvělým řešením, jak prodloužit výdrž vašeho digitálního miláčka. S kapacitou 5000 mAh dobijete bez problémů hned 2× naprostou většinu chytrých telefonů a podobných zařízení. S maximálním výstupem 1,5 A navíc vše zvládne v krátkém čase. Kompaktní a lehké tělo s výběrem z klasických i veselých barev bude perfektně ladit vašemu stylu a snadno ho vložíte do kapsy. Vlastní baterii lze dobíjet z běžného portu USB nebo z elektrické sítě (adaptér není součástí balení).
 
Parametry a specifikace:

Výstup:
1× USB 5 V, 1,5 A max.

Baterie:
Kapacita: Li-Pol 5000 mAh
Zdroj nabíjení: USB / AC
Doba nabíjení: 7/12 h (AC/z běžného portu USB)
Životnost: 1000 cyklů

Provedení:
Rozměry: 72 × 127 × 12,2 mm (Š × V × H)
Hmotnost: 145 g

Standardní příslušenství:
Kabel Micro USB

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
72 mm (7,2 cm) Hotovo!
Výška
12,2 mm (1,22 cm) Hotovo!
Hĺbka
127 mm (12,7 cm) Hotovo!
Kapacita
5 000 mAh Hotovo!
Max. výstupný prúd
1,5 A Hotovo!

Rozmery

Šírka
72 mm (7,2 cm) Hotovo!
Výška
12,2 mm (1,22 cm) Hotovo!
Hĺbka
127 mm (12,7 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
5 000 mAh Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1,5 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
145 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CP-V5W biela
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií