Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony STR-DH130 čierny

Zobraziť katalóg
Sony STR-DH130 čierny
AV receiver 2 kanály, 2x100W, AM / FM tuner, 5x audio vstup, diaľkové ovládanie
Kód:  GS482d Produktové číslo:  STRDH130.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony STR-DH130 čierny

Vychutnajte výhody, ktoré so sebou prináša tento dvojkanálový AV receiver Sony STR-DH130 v elegantnom čiernom prevedení. Dokonalú ilúziu návštevy kinosály vykúzli dva reproduktory s výkonom 100 W. V ychutnejte si tak bezo zvyšku všetky svoje obľúbené filmy, hry alebo hudbu a nechajte sa unášať na vlne pôsobivé kvality zvuku. 

kľúčové vlastnosti

  • AV receiver vykúzli dokonalú ilúziu návštevy kinosály
  • výstupný výkon 2 × 100 W
  • zariadenie k receiveru pripojíte pomocou 5 audiovstupov a 2 výstupov
  • pomocou sterefónnych minizástrčka pripojíte telefón či iné prenosné prehrávače
  • pomocou FM / AM tunera si naladíte svoje obľúbené stanice
  • pozlátený slúchadlový výstup
  • uložiť si môžete až 30 rádiostaníc

Jedinečný parťák do obývačky

Celý rad zariadení pripojíte k receiveru pomocou 5 audiovstupov a 2 výstupov. Využijte tak možnosti připojení DVD či Blu-Ray přehrávače, herní konzole nebo televizoru. Máte väčšinu svojej obľúbenej muziky uloženú v telefóne? Nezúfajte. Ani to nie je pre receiver problém, pretože disponuje stereofónnym jack konektorom, ktorý podporuje chytré telefóny a prenosné hudobné prehrávače. Ak ste milovníkmi rádiového vysielania, potom siahnite po FM / AM tunera, nalaďte si svoju obľúbenú stanicu a hlavne si ju nezabudnite uložiť. Máte totiž k dispozícii pamäť až pre 30 predvolieb. 

Parametre a špecifikácia

Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
133 mm Hotovo!
Hĺbka
279 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,4 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
133 mm Hotovo!
Hĺbka
279 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má to vstup pro gramofon? Děkuji. Cpt. Flint

Dobrý den, nachází se na tomto receiveru PHONO vstup?

Diskusia a poradňa k Sony STR-DH130 čierny
Príslušenstvo pre Sony STR-DH130 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony STR-DH130 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony STR-DH130 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony STR-DH130 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony STR-DH130 fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií