Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SparkFun Ardumoto Shield Kit

Zobraziť katalóg
SparkFun Ardumoto Shield Kit
Stavebnica – rozšírenie pre HiTech elektronické stavebnice Arduino, súprava dvoch poháňaných kolies na pohon robotických hračiek
Kód:  SEN310h1 Produktové číslo:  KIT-13201 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SparkFun Ardumoto Shield Kit Predaj skončil

SparkFun Ardumoto Shield Kit

Roboty sú veľmi zábavné. Nebolo by pekné, keby existovala súprava, ktorá by obsahovala všetko, čo je potrebné k tomu, aby ste dokázali svojho Arduina nastaviť na ovládateľnosť skrze jednoduchý pohon dvoch kolies? SparkFun Ardumoto Shield Kit je ideálnym darčekom pre nadšených fanúšikov robotických hračiek. Balenie zahŕňa pneumatiky, motory, konektory a drôty. Všetko je umiestnené v klasickom červenom poli, ktoré sa môže hodiť aj ako podvozok pre robota.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírenie pre stavebnice Arduino
  • Jednoduchá montáž
  • Kvalitné vyhotovenie

Nový rozmer pohonov robotických hračiek

Ardumoto Shield je jednoducho použiteľný duálny regulátor motora pre robotické hračky Arduino. Z kombinácie Ardumota a Arduina vzniká fantastický radič na RC vozidlá alebo malé autonómne roboty. Srdcom Ardumota je veľký čierny čip umiestnený priamo v jeho centre – L298, jeden z obľúbených vodičov duálnych kanálov na riadenie motora. Je schopný práce až do kanála 2A. Doska je napájaná z rovnakého zdroja ako Arduino. Zahŕňa modrú a žltú LED na indikáciu aktívneho smeru. Všetky riadiace dráhy sú chránené diódou pred zadnou EMF. Motory, ktoré sú súčasťou balenia, nie sú kompatibilné so sadou Wheel Encoder.

 

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun Ardumoto Shield Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SparkFun Ardumoto Shield Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SparkFun Ardumoto Shield Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SparkFun Ardumoto Shield Fejlesztő modul 2 Motor Hajtású kerékel.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií