Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Spigen Slim Armor CS Rose Gold iPhone 7 Plus

Zobraziť katalóg
Spigen Slim Armor CS Rose Gold iPhone 7 Plus
5 1 hodnotení
Ochranný kryt - pre iPhone 7 Plus, dvojdielna konštrukcia krytu, výsuvná zadná časť krytu pre uloženie karty či bankoviek, Air Cushion technológia, spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP003c2f70 Produktové číslo:  043CS20527
Spigen Slim Armor CS Rose Gold iPhone 7 Plus Predaj skončil

Spigen Slim Armor CS Rose Gold iPhone 7 Plus

Ochranný kryt SPIGEN Slim Armor CS je jasnou voľbou pre ochranu vášho telefónu. Kryt je vyrobený z mäkkého, ale odolného TPU a vysoko kvalitného polykarbonátu. Dokonale k telefónu priľne a ochráni proti prachu, poškriabaniu alebo nárazu a zvládne utlmiť aj pád - Air Cushion technológia. Kryt dostal špeciálnu povrchovú úpravu proti nechcenému vykĺznutiu z ruky. Puzdro spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6 a iste vás poteší aj možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte.

Inteligentná dvojdielna konštrukcia krytu umožňuje pohodlný prístup k všetkým ovládacím prvkom a nenarúša funkčnosť telefónu. Kryt má mierne zaoblené boky pre pohodlné uchopenie a prácu s telefónom. Jednoduchá inštalácia krytu je samozrejmosťou. Zaručene sa stane ideálnym funkčným aj dizajnovým doplnkom vášho prístroja.

Hlavné prednosti

  • Kombinácia TPU a vysoko kvalitného polykarbonátu
  • "Air Cushion" technológia
  • Nová odolnejšia ochrana rohov
  • Perfektne sa drží a nešmýka z ruky
  • QAS technológia uzatváranie
  • Priestor pre 2 kreditné karty či bankovky
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Slim Armor CS Rose Gold iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen dünne Rüstung CS Rose Gold iPhone 7 plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen dünne Rüstung CS Rose Gold iPhone 7 plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Slim Armor CS Rose Gold.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií