Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

SPIGEN Ultra Hybrid Rose Crystal

Zobraziť katalóg
SPIGEN Ultra Hybrid Rose Crystal
Ochranný kryt pre Samsung Galaxy S7, elegantný kryt, jednoduché nasadenie aj zloženie krytu, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte, spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6, vyrobené z flexibilného materiálu
Kód:  SP005a8h2 Produktové číslo:  555CS20010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Ultra Hybrid Rose Crystal Predaj skončil

SPIGEN Ultra Hybrid Rose Crystal

Hybridné ochranný kryt tvorený kombináciou TPU a polykarbonátu je určený pre Samsung Galaxy S7. Výrobca, rokmi preverená firma SPIGEN, ponúka v tomto modeli perfektnú ochranu proti poškriabanou chrbtu vášho smartphonu, napriek tomu však kryt vďaka jeho hrúbke takmer nepocítite a navyše je vzadu priehledný, takže dáva vyniknúť dizajnu Samsung. Ľahko ho na telefón nasadíte aj zložíte.

Odolný kryt s vojenskou certifikáciou MIL-STD 810G-516.6

Kryt je samozrejme určený len pre Samsung Galaxy S7, aj preto sú všetky otvory pre prístup ku konektorom presne vymerané a nestane sa, že by sa k nim kábel nedostal. Kryt je mäkký na dotyk, napriek tomu je veľmi pevný a zachováva minimalistický dizajn výrobku. Vďaka tomu vám telefón ukrytý v tomto obale skvele padne do rúk a len tak z nich nevykĺzne. Synchronizáciu aj nabíjanie telefónu pohodlne vykonáte bez nutnosti sňatí krytu.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Ultra Hybrid Rose Crystal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Ultra Hybrid Rose Crystal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Ultra Hybrid Rose Crystal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Ultra Hybrid Rose Crystal.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií