Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Star brite Odstraňovač škvŕn od plesní 650 ml

Zobraziť katalóg
Star brite Odstraňovač škvŕn od plesní 650 ml
Čistič – odstraňuje škvrny od plesní, nanášanie sprejom, vhodné pre vinylové, sklolaminátové, gumové a plastové povrchy, poťahov a plachty (kryty).
Kód:  AUPR219116 Produktové číslo:  06522GF
Star brite Odstraňovač škvŕn od plesní 650 ml Predaj skončil

Star brite Odstraňovač škvŕn od plesní 650 ml

Odstraňovač škvŕn od plesní od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom na čistenie aj upratovanie. Tento prípravok v spreji s vysokým čistiacim účinkom odstraňuje nežiaduce škvrny od plesní. Extra účinný je tiež na baktérie v dlaždiciach, plachtách alebo stoličkách. Určite oceníte fakt, že je možné tento odstraňovač použiť na sklolaminátové, gumové, vinylové aj plastové povrchy.

Kľúčové vlastnosti odstraňovača škvŕn od plesní Star brite, 650 ml

  • Odstraňovač škvŕn od plesní s výhodným objemom 650 ml
  • Prípravok účinne čistí povrchy od škvŕn
  • Star brite vhodný na plastové, gumové, vinylové a sklolaminátové povrchy
  • Určený na odstránenie škvŕn z poťahov, plachiet, dlaždičiek a ďalších objektov

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Nastriekajte prípravok na postihnuté miesto a nestierajte, kým pleseň nezmizne. Jedna vrstva obvykle stačí. Na malom nenápadnom mieste najprv vyskúšajte pôsobenie efektu na trvalosť farieb. Ak sa objavia akékoľvek nepriaznivé účinky, nepokračujte v aplikácii.

Bezpečnostné upozornenie:
Pri kontakte s kyselinami uvoľňuje jedovatý plyn. Spôsobuje popáleniny. Pri zásahu očí vypláchnite značným množstvom vody a vyhľadajte okamžite lekársku pomoc. Pri požití vypite jednu alebo dva poháre mlieka a privolajte lekársku pomoc. Používajte vhodné ochranné pomôcky ako rukavice a okuliare. Ak sa začnete cítiť zle, vyhľadajte okamžite lekársku pomoc a ukážte túto fľašu alebo etiketu. Prípravok používajte len v dobre vetraných priestoroch. Výpary môžu byť dráždivé. Pri ťažkostiach s dýchaním choďte okamžite na čerstvý vzduch. Prípravok nie je odporúčaný na používanie osobami s chronickými dýchacími alebo srdcovými problémami. Nepoužívajte na tkaniny. Zabráňte dlhému kontaktu s porcelánom alebo kovmi. Nepoužívajte na drevo alebo natierané povrchy, ak nemáte v úmysle ich po ošetrení znovu nafarbiť. Nemiešajte s domácimi chemikáliami.

Objem:
650 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
0,65 l (650 ml) Hotovo!
Použitie
Plasty, Čalúnenie a poťahy, Laminátové povrchy, Gumy a tesnenie Hotovo!

Objem

Objem
0,65 l (650 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Plasty, Čalúnenie a poťahy, Laminátové povrchy, Gumy a tesnenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star brite Odstraňovač skvrn od plísní 650 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Brite Penészfolt eltávolító 650 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií