Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Stiga Multiclip 50 E

Zobraziť katalóg
Stiga Multiclip 50 E
Elektrická kosačka elektrická, 1600W, 230V, záber 48cm, nastaviteľná výška kosenia v 5 stupňoch 31-75mm, Multiclip, sklopné držadlo, prepravné madlo, hmotnosť 24kg
Kód:  STG001f Produktové číslo:  291500668/S16

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stiga Multiclip 50 E

Tichá elektrická kosačka s funkciou mulčovanie a oceľovým podvozkom sa skrýva pod označením Multiclip 50 E. Tato sekačka značky STIGA je vybavena elektrickým motorem o výkonu 1600 W a jedná se o jednu z nejtišších sekaček, které jsou běžně dostupné na trhu. Má hladinu hluku 86 dB a je tak oprávnená nosiť nordickou ekologickú značku Svan.Jej pracovný záber je 48 cm a výšku kosenia je možné centrálne nastaviť - ľahko pomocou jednej páčky. Výšku možno nastaviť v piatich pozíciách a v rozmedzí 31-75 mm. I díky tomu si snadno poradí se zahradami o rozloze až 1600 m2.

kľúčové vlastnosti

  • Veľmi tichá prevádzka
  • Výkonný 1600W motor
  • Určeno pro zahrady do 1600 m2
  • Šírka záberu 48 cm
  • Centrálne nastavenie výšky (31-75 mm)
  • funkcia mulčovanie
  • sklopná rukoväť
  • Kvalitné oceľové šasi

mulčovanie

STIGA Multiclip 50 E nemá sběrací koš, ale posekanou trávu rovnou mulčuje. Táto funkcia je veľmi obľúbená, pretože, pokosená tráva sa recykluje (rozdrobí na drobné čiastočky) späť do trávnika, kde pôsobí ako prírodné hnojivo. Rukoväť možno úplne sklopiť, čo oceníte najmä pri skladovaní v menších priestoroch. veľké kolesá zaručí, že prejazd po nerovnom teréne nebude pre kosačku žiadny problém. 

Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stiga Multiclip 50 E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Multiclip 50 E.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií