Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Street Surfing Street Rush

Zobraziť katalóg
Street Surfing Street Rush
Kolobežka s nafukovacími koly, vhodná do terénu, ABEC 5, hmotnost 4,8kg
Kód:  SPT4003 Produktové číslo:  813398019871

Street Surfing Street Rush

Milujete jazdu na kolobežke po chodníku, obrubníku, po poľnej ceste, na kameňoch aj lístí? Kolobežka Street Surfing Street Rush s nafukovacími kolesami vám toto potešenie umožní. Kolobežka je vybavená nafukovacími kolesami, ktoré sú z nylonu a vystužené sklenými vláknami. Kto môže kolobežku používať? Každý od 8 rokov do hmotnosti 100 kg. Vychutnajte si nové zážitky s kolobežkou.

Dôvody na kúpu:

  • pevnosť, spoľahlivosť
  • kvalitné materiály
  • nosnosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ajú kolobežku vybrať?

DOBRY DEN.BUDE TATO KOLOBEZKA JESTE ZA JINOU CENU

Dobrý den mám od vás koloběžku Koloběžka Street Surfing Street rush od 16.3. 2017 ted mi uchází duše, bohužel je poškozená přímo u ventilku v napojení na něj,Pokoušel jsem se ,ale zbytečně slepit ,neovedlo se . Jelikož jsem rozměr 200x40 nikde nemohl dohledat , rád bych si duši pro tuto koloběžku objednal u vás ,dejte prosím vědět kam a jak mám objednávku na tuto koloběžku adresovat na můj email [email protected] , děkuji

Dajú sa niekde zohnať náhradné kolieska?

Dobrý den. Zakoupila jsem tuto koloběžku a v porovnání s jinou je cítit spomalování až úplné zastavení, člověk se fakt dost nadře. Kde je problém? Uvažuji o reklamaci.

Diskusia a poradňa k Street Surfing Street Rush
Príslušenstvo pre Street Surfing Street Rush
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Street Surfing Street Rush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Street Surfing Street Rush roller.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií