AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SXT Light Eco white

Zobraziť katalóg
SXT Light Eco white
Elektrická kolobežka s nosnosťou 125kg, biela farba, maximálna rýchlosť 27 km/h, výkon 350 W, dojazd až 30 km, kapacita batérie 6.5 Ah, hmotnosť 11kg
Kód:  SPTif0492 Produktové číslo:  4260293115164 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SXT Light Eco white


Kvalitná elektrická kolobežka STX Light Eco

SXT Light Eco white od spoločnosti STX je asi tá najľahšia elektrická kolobežka na svete. Neuveriteľné parametre sú zdôraznené nemeckou kvalitou. Excelentný dojazd, veľká rýchlosť, špičkové svetlá a to všetko s hmotnosťou necelých 11 kg. Kolobežku môžete navyše ľahko zložiť a vziať ju kamkoľvek so sebou.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky SXT Light Eco white

  • KERS technológia zvyšujúca dojazd až o 60 %
  • LED svetlá na bezpečnú jazdu v tme
  • Tempomat zabezpečujúci stálu rýchlosť
  • Možnosť skladania
  • Kvalitné odľahčené materiály zvládnu aj tie najťažšie podmienky

Parametre a špecifikácia:
Maximálna rýchlosť:
27 km/h
Farba: biela
Maximálny dojazd: 30 km
Doba nabíjania: 3 hodiny
Maximálny výkon: 350 W
Cena za 1 000 km: 1,2 €

Vynikajúce využitie energie

Elektrická kolobežka SXT light Eco je prvým modelom série, ktorá používa KERS technológiu. Tá využíva rekuperačný princíp používaný aj vo Formule 1. Prebytočná energia z brzdiaceho systému sa opäť využíva na pohon kolobežky a tým zvyšuje dojazd až o 60 %! Všetko je doplnené vynikajúcim motorom, ktorý umožňuje jazdu približne za 1,2 € na 1 000 km.

Všetko je ovládané elektronicky

Riadiaca jednotka UBHI združuje všetko ovládanie kolobežky ako napríklad plyn, brzda, ovládanie svetiel, tempomat, alebo obmedzovač rýchlosti. Vstavané LED svetlo má k dispozícii 6 výkonných LED žiariviek, ktoré osvetľujú aj LCD displej. Jeho jas je ovládaný automaticky pomocou senzora svetelnosti. Na displeji môžete vidieť všetky aktuálne údaje ako je nabitie batérie, aktuálna aj priemerná rýchlosť, počet najazdených km aj mnoho ďalšieho. Môžete použiť aj klaksón.

Komfort nadovšetko

Počas jazdy môžete nastaviť tempomat, ktorý udržuje stálu rýchlosť, alebo obmedzovač rýchlosti, ktorý zaručí, že kolobežka určitú rýchlosť neprekročí. To spolu s tlmičmi a beztlakovými pneumatikami, ktoré je takmer nemožné prepichnúť, zaručuje úplný komfort jazdy! Výhodou elektrickej kolobežky SXT Light Eco white je jej skladnosť. V priebehu niekoľkých okamihov ju máte zloženú a pripravenú na uloženie.

Parametre a špecifikácia

Nosnosť
125 kg Hotovo!
Hmotnosť
11 kg Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Výkon
350 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
27 km/h Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
125 kg Hotovo!
Hmotnosť
11 kg Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!

Pohon

Výkon
350 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
27 km/h Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
30 km Hotovo!
Kapacita batérie
6,5 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim o informaci z manualu, jaka je opravdova nosnost kolobezky. V popisu se pise 125kg, ve videu vsak 110kg. Moc dekuji za odpoved.

Dobrý den, lze koupit náhradní baterii?

Diskusia a poradňa k SXT Light Eco white
Príslušenstvo pre SXT Light Eco white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SXT Light Eco white. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elektrischer Roller SXT Light Eco Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SXT Scooter Light Eco elektromos roller - fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií