AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SXT Light red

Zobraziť katalóg
SXT Light red
Elektrická kolobežka hmotnosť 10.8 kg, dojazd 30-35 km, nabíjanie 1.5 h, rýchlosť 30 km/h, tempomat, LED svetlá
Kód:  SPTif0491 Produktové číslo:  4260293115218 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SXT Light red

Ultraľahká elektrická kolobežka od firmy SXT. Neuveriteľné parametre sú podčiarknuté nemeckou kvalitou. Excelentný dojazd, obria rýchlosť, špičkové svetlá a to všetko v necelých 11 kilách. Kolobežku možno navyše ľahko zložiť a vziať ju kamkoľvek so sebou.

Kľúčové vlastnosti

  • KERS technológia zvyšujúca dojazd až o 60%
  • LED svetlá pre bezpečnú jazdu za tmy
  • Tempomat zaisťujúci stálu rýchlosť
  • Možnosť skladania
  • Kvalitné odľahčené materiály zvládnu aj tie najťažšie podmienky

Vynikajúce využitie energie

SXT light je prvým modelom svojej rady používajúci KERS technológiu. Tá využíva rekuperačný princíp používaný aj vo Formuli 1. Prebytočná z brzdiaceho systému sa opäť využíva na pohon kolobežky a tým zvyšuje dojazd až o 60 %! Všetko je doplnené vynikajúcim motorom, ktorý umožňuje jazdu iba za 1.54 € na 1000 km.

Všetko je ovládané elektronicky

Riadiaca jednotka UBHI združuje každé ovládanie kolobežky, ktorými sú napríklad plyn, brzda, ovládanie svetiel, tempomatu alebo obmedzovača rýchlosti. Vstavané LED svetlo má k dispozícii 6 výkonných LED žiariviek, ktoré osvetľujú aj LCD displej. Jeho jas je ovládaný automaticky pomocou senzora svetelnosti. Na displeji môžete vidieť všetky aktuálne údaje, ako je nabitie batérie, aktuálna aj priemerná rýchlosť, počet najazdených km a aj mnoho ďalšieho. Môžete použiť tiež klaksón.

Komfort nadovšetko

Za jazdy môžete nastaviť tempomat, ktorý udržuje stálu rýchlosť, alebo obmedzovač rýchlosti, ktorý zaručí, že kolobežka určitú rýchlosť neprekročí. To spolu s tlmičmi, beztlakovými pneumatikami, ktoré je takmer nemožné prepichnúť, a hlavne možnosťou kolobežku behom pár sekúnd zložiť zaručuje úplný komfort jazdy!

Parametre a špecifikácia:

Maximálna rýchlosť: 30 km/h

Farba: červená

Maximálny dojazd: 35 km

Doba nabíjania: 1,5 hodiny

Maximálny výkon: 500 W

Cena za 1000 km: 1.54 €

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, bateria na kolobezke indikuje 100% ale kolobezka prestala po cca 15km uplne tahat. Po napojeni do siete je indikator baterie stale na 100% Treba reklamovat, alebo mate inu radu?

Dobry den, rozbil se mi zadni plastovy blatnik a vypadl jeden sroubek, ktery ho drzi, asi jak jezdim po Praze na kostkach. Da se sehnat, nahradni dil? (aktualne to mam slepene izolepou, chvili to vydrzi, ale nechce se mi to davat do reklamace, radej bych si to sam vymenil)

Je údaj, výkon motoru 500w pravdivý? Když výrobce udává 350w. Jakou dodáváte nabíječku pokud 2Am, tak se koloběžka dobíjí 3-4hod. A ne 1,5hod. Děkuji za odpověď.

mal by som otazku. prave som si kupil tuto kolobezku ale neda sa mi dostat do menu kde sa vypina automaticke svietenie. vztdy ked stlacim co mam, tak sa mi daju menit len jednotky, ale malo by tam byt este jedno podmenu na vypnutie auto. svietenia.

Dobrý den, může, prosím, tato koloběžka jezdit po chodníku? Resp. je z pohledu zákona považována za chodce?

Kde se dají koupit náhradní kola?

Diskusia a poradňa k SXT Light red
Príslušenstvo pre SXT Light red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SXT Light red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SXT Light Red Elektroroller. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SXT Light red.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií