AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Temtex tape Tourmaline 5cm

Zobraziť katalóg
Temtex tape Tourmaline 5cm
Tejp kineziologický, materiál je bavlna, dĺžka 5m, šírka 5cm, béžová, čierna, červená, fialová, modrá, oranžová a ružová farba
Kód:  NADsc102 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Temtex tape Tourmaline 5cm

Poranený či bolestivý sval a kĺb vám perfektne zafixuje táto bavlnená pružná páska so zosilnenou lepivosťou a priľnavosťou. Použité hypoalergénne lepidlo je vhodné aj pre deti a osoby s citlivou pokožkou. Po správnom nalepení vydrží na koži niekoľko dní. Je priedušný aj vodeodolný. Lepidlo obsahuje jemne rozomletý turmalinový polodrahokam, ktorý čistí krv, upokojuje nervy, redukuje bolesť svalov a zvyšuje aktivitu buniek. Medzi hlavné pozitívne účinky tejpovania patrí odstránenie bolesti, aktivizácia oslabených svalov, stabilizácia kĺbov, podpora hojenia aj odstránenie opuchov a modrín.

Kľúčové vlastnosti tejpu Temtex Tourmaline

  • Bavlnená páska so zosilnenou lepivosťou a priľnavosťou
  • Hypoalergénne lepidlo vhodné aj pre deti a citlivú pokožku
  • Lepidlo obsahuje turmalinový polodrahokam, ktorý čistí krv
  • Elasticita 150 - 160 %
  • Neobsahuje latex
  • Vydrží niekoľko dní aj pri sprchovaní a plávaní
  • Odstraňuje bolesť
  • Stabilizuje kĺby a aktivuje oslabené svaly
  • Podporuje hojenie, odstraňuje opuchy a modriny
  • Používané aj Českou olympijskou reprezentáciou
  • V optimálnych podmienkach možno skladovať až 2 roky

Temtex Tourmaline tape a jeho mnohostranné využitie

Elastická páska vyrábaná v rôznych farbách, ktorá je schopná sa natiahnuť aj zmrštiť, je stále viac obľúbená. Jej váha aj hrúbka sa dá ľahko prirovnať k ľudskej koži. Pre jej mimoriadne vlastnosti nachádza uplatnenie nielen pri športe, ale aj vo fyzioterapii, neurológii, ortopédii, ergoterapii a ďalších lekárskych odboroch. Vysoká hustota bavlnených vlákien a kvalita použitých polymérov zaisťujú elasticitu až 160 %. Neobsahuje ani latex, ktorý je častým zdrojom alergií a kožných vyrážok. Špičkové tejpovacie pásky značky TEMTEX sa vyrábajú v Južnej Kórei už od roku 1995. Obľúbenými sa stali u väčšiny vrcholových športovcov a tiež Českej olympijskej reprezentácie.

Aplikácia tejpu

Aby bola zabezpečená maximálna účinnosť tejpu, musí sa aplikovať vždy na čistú, suchú a oholenú pokožku. Lepí sa vždy na pretiahnutú oblasť. Po uvoľnení by sa pri správnej aplikácii mala páska zvrásnit. Po nanesení ho dlaňou zažehlíme a už neprelepujeme. Pod tejpom vzniká zvýšená cirkulácia a látková výmena. Pomáha tak udržať maximálny rozsah pohybu a odstraňuje nepríjemné bolesti. 
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová, Čierna, Červená, Fialová, Modrá, Oranžová, Ružová Hotovo!
Šírka
5 cm Hotovo!
Dĺžka
5 m Hotovo!
Materiál
Bavlna Hotovo!
Typ
Kineziologický Hotovo!

Farba

Farba
Béžová, Čierna, Červená, Fialová, Modrá, Oranžová, Ružová Hotovo!

Šírka

Šírka
5 cm Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka
5 m Hotovo!

Materiál

Materiál
Bavlna Hotovo!

Typ

Typ
Kineziologický Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Temtex tape Tourmaline 5cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Temtex tape Tourmaline 5cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Temtex Tourmaline kineziológiai tapasz - 5 cm.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií