Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel

Zobraziť katalóg
Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel
4,0 1 hodnotení
Volant s pedálmi, v dizajne reálneho volantu Ferrari 458 Challenge, Force Feedback technológia, uhol otáčania 270 ° -1080 °, plne programovateľný, 13 tlačidiel + D-pad, radenie pod volantom, kompatibilný s PC, PS3 a PS4
Kód:  MA516h2 Produktové číslo:  4160609 Stránky výrobcu
Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel Predaj skončil

Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel

Dokonalý volant od spoločnosti Thrustmaster je presnou replikou Ferrari 458 Challenge v mierke 7:10. Výnimočná presnosť a celý rad funkcií vám umožní vychutnať si pocity z hrania, akoby ste ovládali tento neobyčajný automobil. Volant T300 ako prvý prichádza s rozsahom otáčania až do uhla 1080° s technológiou Force Feedback s úžasne rýchlou odozvou pre reálne pocity pri prejazde nerovností aj pri zrážke s ďalšími vozidlami. Volant je určený na pripojenie k PC, ale aj konzolám PlayStation 3 a PlayStation 4, čo ocenia predovšetkým hráči, ktorí hrajú na rôznych platformách.

Dokonalé ovládanie

Thrustmaster T300 Ferrari GT Wheel má priemer 28 cm, jeho obvodový veniec je kompletne pogumovaný. Rýchle radenie umožňujú sekvenčné páčky pod volantom, tak, ako je to v naozajstných športových autách. Ďalej je k dispozícii celkovo 13 akčných tlačidiel a 8-smerové tlačidlo D-Pad. Pre dôkladnú akceleráciu a brzdenie je pripravený plynový aj brzdový pedál, ktoré vďaka kovovému vyhotoveniu poskytujú dokonalú stabilitu aj v tých najhorších situáciach, keď sa stovky koní rútia do cieľa. Pedále možno výškovo nastaviť v šiestich možných pozíciách a brzdový pedál navyše disponuje nastaviteľným odporom pre maximálne realistický pocit z jazdy.

Úžasná presnosť

Vývojový tím Thrustmaster do volantu začlenil technológiu H.E.A.R.T HallEffect, vďaka ktorej sa citeľne zvýšila presnosť ovládania. Tieto bezkontaktné magnetické snímače majú 16-bitové rozlíšenie, čo znamená celkovo 65 536 hodnôt na snímanie polohy volantu. Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel je vybavený vnútornou pamäťou, takže ľahko môžete upgradovať firmware ihneď po vydaní jeho aktualizácie.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
PC, PlayStation 3, PlayStation 4

Ostatné:
Exkluzívne spracovanie v pomere 7:10 oproti reálnemu vozidlu
Rozsah otáčania: 360° - 1080°
13 tlačidiel
Osemsmerný D-Pad
Radenie pod volantom
Force Feedback

Vyhotovenie:
Kovové pedále
Kovový stred volantu
Pogumovaný obvod volantu

Hmotnosť:
1,2 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC, PS4, PS3 Hotovo!
Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PS4, PS3 Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pedály mají plně nastavitelnou výšku a vzdálenost (6možných pozic pro každý pedál) TOTO NEJSOU PEDÁLY T3PA-PRO chtěl bych upozornit, že to není pravda - pedály jsou obyč. plastové - jediný kov se nalézá na nášlapné straně pedálu, žádná nastavitelná výška - a pardon ta cena ? prý nejlevnější na trhu...haha :-)

Dobrý den. Připojím k Playstation 4 pro a nic. Začne kalibrace ale jinak nic,

Můžu se zeptat jaká maximální výška uchycení volantu na stůl? Respektive jaká může být maximální tloušťka stolu pro uchycení? Děkuji

Diskusia a poradňa k Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel
Príslušenstvo pre Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster T300 Ferrari GTE Rad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster T300 Ferrari GTE Rad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií