Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

TomTom Spark 3 Cardio (S) čierny S

Zobraziť katalóg
TomTom Spark 3 Cardio (S) čierny S
Športtester – priame meranie tepovej frekvencie (zápästia); krokomer, výpočet spálených kalórií, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, intervalový tréning; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5ATM); GPS, kompas, akcelerometer
Kód:  PP596i3 Produktové číslo:  1RK0.002.01
TomTom Spark 3 Cardio (S) čierny S Predaj skončil

TomTom Spark 3 Cardio (S) čierny S

Nové bežecké hodinky TomTom GPS Spark 3 Cardio s veľkosťou S čiernej farby vám ponúkajú presné meranie vašej GPS polohy, ale aj integrovaný monitor tepu srdca.

Zaobstaraním týchto bežeckých hodiniek s veľkým grafickým displejom s rozlíšením 144 × 168 pixelov, získate množstvo ďalších funkcií. Napríklad údaje o behu v reálnom čase, alebo skúmanie trasy. Veľkosť remienka je 125 – 172 mm. Sú určené nielen pre beh, ale aj pre ďalšie športy.

Hlavné prednosti

  • Údaje o športových aktivitách v reálnom čase
  • Zvuková signalizácia
  • Vhodné pre viacero športov
  • Prepojenie s obľúbenými bežeckými aplikáciami
  • Jednoduché ovládanie a odolnosť
  • Integrovaný monitor tepu srdca
  • Výdrž pri využití GPS a meraní tepu až 9 hodín!

Výdrž a komunikácia

Hodinky používajú na prenos dát do PC technológiu Bluetooth. Informácie z hodiniek sa prenesú buď do aplikácie TomTom MySports, alebo do niektorej z vašich obľúbených bežeckých aplikácií. Ovládanie hodiniek sa vykonáva jednoducho pomocou jedného tlačidla.

Hodinky sú veľmi ľahké a tenké. Pri bežnej prevádzke vydržia hodinky na jedno nabitie cca 3 týždne. Ak zapnete GPS, očakávajte výdrž až 11 hodín. Chcete sledovať svoju pozíciu a tep srdca, počítajte s výdržou cca 9 hodín!

Trénujte inteligentne

Pri tréningu si môžete vybrať z niekoľkých športových aktivít a režimov. Patria sem napríklad beh, jazda na bicykli, plávanie, posilňovňa, voľný štýl, alebo bežecký pás. Trénovať môžete intervalovým tréningom, pri ktorom si zlepšíte rýchlosť i kondíciu. Alebo vyskúšajte pretekársky režim a ako cieľ si zvolíte prekonanie svojich vlastných rekordov.

Samozrejme môžete si nastaviť svoje denné či týždenné ciele a po ich splnení sa podeliť so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. Pre dosiahnutie najlepších výkonov sa bude hodiť integrovaný monitor tepu srdca, alebo automatické sledovanie spánku.

Pri akom športe sa vám budú hodiť

  • Bežecký pás – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie a čas trvania
  • Halová cyklistika – merajú tep srdca, spálené kalórie a trvanie (kadencia, rýchlosť, tempo a vzdialenosť – prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Beh – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Posilňovňa – merajú čas trvania, tep srdca a spálené kalórie
  • Jazda na bicykli – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky (kadencia – prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Voľný štýl – merajú  tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Plávanie – počet kôl, vzdialenosť, rýchlosť, čas trvania, spálené kalórie a zábery

Osobný tréning

Získajte perfektné možnosti nastavenia vašich športových aktivít priamo na vašich hodinkách s funkciou Osobné tréningy. Vďaka nej budete schopní presne si nastaviť intenzitu, tempo, vzdialenosť, trvanie a počet súborov. Pridajte si toľko segmentov koľko je potrebné aby ste si vytvorili cvičenie šité priamo pre vaše potreby. Máte k dispozícii viac ako 50 jedinečných tréningov pre beh a cyklistiku, a to všetko vo vašich hodinkách.

Fitness vek

Hodinky TomTom vám pomocou tejto funkcie dokážu povedať v akej ste kondícii a tiež spôsoby, ako ju ešte zlepšiť. To všetko vďaka vašej hodnote VO2max, v porovnaní s globálnym priemerom pre váš vek. Počas tréningu získavate fitness body a pomocou monitorovania vašej fyziológie môžete počas neho zistiť, aký typ je pre vás najlepší.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
50 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
11 h (0,46 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu poprosit o rozmezí řemínku kolem ruky?

Jsou hodinky v češtině ?

Diskusia a poradňa k TomTom Spark 3 Cardio (S) čierny S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 Cardio černý S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Cardio schwarz S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Cardio schwarz S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Spark 3 Cardio (S) fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií