Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

Tornado T2

Zobraziť katalóg
Tornado T2
Motocyklová prilba integrálne
Kód:  AUPR1903

Tornado T2

Cenovo dostupná motocyklová helma Tornado T2 zaistí spoľahlivú ochranu pri vašich výjazdoch v sedle dvojstopového miláčika. Prilba je vyrobená z unikátnej zmesi kvalitných ABS plastov. Pre pohodlie aj pri dlhej jazde je vybavená výstelkou z priedušného materiálu. Ten je navyše antialergický, takže sa nemusíte báť prípadné nepríjemné reakcie. Nechýba ani odklápacie plexi štít.

kľúčové vlastnosti

  • Helma je vyrobená z vysoko kvalitných ABS zmesou
  • Pohodlné antialergické polstrovanie
  • Odklápacie plexi štít

Tabuľka veľkostí

V prilbe by sa každý motorista mal cítiť predovšetkým pohodlne. K tomu je dôležité zvoliť správnu veľkosť. Tú pravú pre vás môžete vybrať pomocou tejto prehlednej tabuľky, ktoré je rozdelená podľa obvodu hlavy. Obvod odporúčame merať v oblasti približne 1,5 centimetra nad obočím.

značenie XXXS XXS XS S M L XL XXL
Obvod hlavy (cm) 50-51 52-53 54 55-56 57 58-59 60-61 62-63

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tornado T2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TORNADO T2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tornado T2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií