Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

TP-LINK Touch P5 Dual Band

Zobraziť katalóg
TP-LINK Touch P5 Dual Band
5 1 hodnotení
WiFi router 802.11a / g / n / ac až 1900Mbps, Dual-Band (2.4GHz 600Mbps + 5 GHz 1300Mbps), 3 odnímateľné antény, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x GWAN, 4x GLAN, dotykový display 4.3"
Kód:  TP640r1 Produktové číslo:  Touch P5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK Touch P5 Dual Band

Predstavuje sa vám naozajstná brána budúcnosti do počítačových sietí. Už nie je potrebné vôbec nijaké externé zariadenie, aby ste mali internet prístupný v celej domácnosti. Všetko vyriešite na samotnom routeri. Router s vlastným dotykovým displejom ľahko nastavíte iba niekoľkými dotykmi prstov v prehľadnom, užívateľsky prívetivom prostredí. Priamo zvládnete aj nastavenie rodičovskej kontroly, pridanie alebo odstránenie zariadení zo siete a zmenu prístupových oprávnení pre hostí. V čase, keď sa displej nepoužíva, funguje ako hodiny. Radosť urobí aj pekne spracované telo s minimalistickými rozmermi.

Kľúčové vlastnosti

  • Signálom aj rýchlosťou výkonný router s dotykovým displejom
  • Nastavenie rôznych parametrov siete priamo na displeji routeru
  • Extra rýchle dvojpásmové pripojenie (600 Mbps pri 2,4 GHz a 1300 Mbps pri 5 GHz)
  • 3 antény s tvarovaním lúča pre maximálne pokrytie signálom WiFi
  • Jednoduché zdieľanie tlačiarne alebo súborov (1 × USB 3.0, 1 × USB 2.0)
  • Rodičovská kontrola pre obmedzenie prístupu (detí)

Nie je nijaká hračka

Hrdo zvládne obslúžiť 2 pásma WiFi s celkovou rýchlosťou až 1900 Mbps. V pásme 2,4 GHz (až 600 Mbps) môžete nakupovať, odosielať emaily a prezerať svoje obľúbené webové stránky. Pásmo 5 GHz (až 1300 Mbps) sa zase perfektne hodí na sledovanie streamovaného UHD (4K) videa alebo hranie online hier s nízkou odozvou. S dvojjadrovým procesorom sa neznižuje rýchlosť ani pri viacerých úlohách súčasne. Tri antény s výkonnými zosilňovačmi a technológia vytvárania lúčov pokryje domov aj v najvzdialenejších kútoch silným a stabilným bezdrôtovým signálom.

 
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TP-LINK Touch P5 Dual Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK Touch P5 Dual Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK Touch Dual Band P5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK Touch Dual Band P5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK Touch Dual Band P5.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií