Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

Transcend JetDrive Lite 330 64 GB

Zobraziť katalóg
Transcend JetDrive Lite 330 64 GB
5 2 hodnotení
Pamäťová karta – čítanie až 95 MB/s, zápis až 60 MB/s, MLC, pre MacBook Pro (Retina) 13" Late 2012/Early 2013/Late 2013/Mid 2014/Early 2015
Kód:  DU542k Produktové číslo:  TS64GJDL330 Stránky výrobcu

Transcend JetDrive Lite 330 64 GB

Úžasný nápad

Pre fanúšikov značky s logom nahryznutého jablka si spoločnosť Transcend pripravila naozajstnú lahôdku v podobe externého, ľahko prenosného SSD disku, ktorý však nie je určený na prenášanie mimo notebook, ale priamo v ňom. S takýmto vybavením máte svoje dáta stále pri sebe a vďaka bleskurýchlemu prístupu navyše výrazne vzrastie vaša produktivita. Precízne spracované telo je totiž v tvare SD karty, ktorá perfektne padne do konetora na vašom zariadení. Nemusíte sa báť, že o kartu pri prenášaní zavadíte a tým ju poškodíte. Je totiž tvarovaná tak, aby perfektne zaplnila konektor a netrčala ani milimeter z vášho zariadenia.

Padne ako uliata

SSD disky Transcend radu JetDrive Lite 330 v podobe rozširujúcej karty sú určené pre MacBook Pro 13" s Retina displejom. Kombinujú jednoduché riešenie rozšírenia dostupnej kapacity a solídny výkon. Poskytujú skvelú možnosť rýchleho upgradu vášho prístroja v kvalitnom a veľmi spoľahlivom vyhotovení.

Tento model rozširujúcej karty TRANSCEND JetDrive 330 s kapacitou 64 GB ponúka prenosové rýchlosti čítania 95 MB/s a zápisu 60 MB/s. Karta využíva multi-level cell (MLC) NAND flash pamäť. Transcend JetDrive 330 je kompatibilný s MacBook Pro 13" s Retina displejom z obdobia konca roka 2012, 2013, začiatku roka 2013 a stredu roka 2014.

Maximálne odolný

Disk disponuje vysokou spoľahlivosťou odolnosti voči vibráciám a solídnou odolnosťou voči nárazu. Neriskujte, že stratíte dáta kvôli otrasom a vibráciám pri prenosoch. Karty JetDrive Lite sa vyrábajú pomocou špeciálnej COB (Chip-on-Board) technológie, ktorá garantuje odolnosť voči prachu a vode.

Upozornenie: pred nákupom si prosím overte, či je produkt určený práve pre vaše zariadenie. Pre overenie kompatibility prosím navštívte tento web.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
JetDrive™ Lite Hotovo!
Rýchlosť čítania
95 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
60 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!

Typ

Typ pamäťovej karty
JetDrive™ Lite Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
95 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
60 MB/s Hotovo!
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Používá tuto karu někdo v RaspberryPi 1B? Jak moc kouká mimo? Děkuji

Diskusia a poradňa k Transcend JetDrive Lite 330 64 GB
Príslušenstvo pre Transcend JetDrive Lite 330 64 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend JetDrive Lite 330 64GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Lite 330 64 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Lite 330 64 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Transcend JetDrive Lite 330 64GB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií