Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AlzaBoxy Q1

Trust 4 Port USB 3.1 Type-C (USB-C) Hub

Zobraziť katalóg
Trust 4 Port USB 3.1 Type-C (USB-C) Hub
3,0 1 hodnotení
USB hub 2x USB 3.0 Type-C (USB-C), 2x USB 3.1
Kód:  JS259j Produktové číslo:  20820 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust 4 Port USB 3.1 Type-C (USB-C) Hub Predaj skončil

Trust 4 Port USB 3.1 Type-C (USB-C) Hub

USB hub urobí z jedného vysokorýchlostného USB-C ďalšie 2 porty USB-C a 2 USB 3.1, ktorými pripojíte aj tradičné USB príslušenstvo pre USB 3.0 a USB 2.0. Zariadenie sa skvele hodí k MacBookům (2015), ale aj k iným notebookom s konektorom USB-C. Malé rozmery zachovajú miesto na vašom pracovnom stole a oceníte ich aj pri cestovaní, kedy sa redukcia zmestí do väčšiny tašiek s vreckami.

kľúčové vlastnosti

  • Pripojenie moderného USB-C aj tradičného USB príslušenstvo
  • Z USB-C urobí 2 USB-C a 2 USB 3.1 (kompatibilný s USB 3.0 a USB 2.0)
  • Pre MacBooky (2015) aj iné notebooky (s USB-C)
  • Kompaktné rozmery vhodné aj pre cestovanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,dotaz se sice přímo netýka tohoto produktu ale obrázek je hodně inspirujicí. Sháním redukci kde vstup je jak tady(na tomto obrázku) USB 3.0 ale výstup bude HDMI.Existuje prosím něco takového.Děkuji

Podporuje tento hub aj Power passthrough?

Diskusia a poradňa k Trust 4 Port USB 3.1 Type-C (USB-C) Hub
Príslušenstvo pre Trust 4 Port USB 3.1 Type-C (USB-C) Hub Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust 4 Port USB 3.1 Type-C (USB-C) Hub . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vertrauen 4 Port USB 3.1 Typ-C (C-USB) Hub. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vertrauen 4 Port USB 3.1 Typ-C (C-USB) Hub. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust 4 portos USB 3.1 Type-C (C-USB) Hub.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií