Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Victor Light Fighter 7400

Zobraziť katalóg
Victor Light Fighter 7400
Bedmintonová raketa – hmotnosť 78g, vyváženie do hlavy, dĺžka 675mm, grip 2, termoobal
Kód:  SPTms0185 Produktové číslo:  4005543148741
Victor Light Fighter 7400 Predaj skončil

Victor Light Fighter 7400

Bedmintonová raketa Light Fighter 7400 je unikátna raketa s veľmi nízkou hmotnosťou – iba 78 gramov. Aj vďaka tomu patrí raketa do absolútnej špičky ponúkaných rakiet na našom trhu. Nízka hmotnosť zaručuje skvelú ovládateľnosť a mimoriadnu presnosť úderu. Aj preto je táto bedmintonová raketa Light Fighter 7400 určená pre útočne ladených a technických hráčov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Predĺžená dĺžka 675 mm
  • Izometrický tvar hlavy
  • Veľkosťou gripu G2
  • Hmotnosť vrátane výpletu 78 g
  • Dodávaná s termoobalom

Mimoriadne nízka hmotnosť

K výrobe rakety boli využité najkvalitnejšie a najnovšie technológie ako napríklad Light Fighter, ktorá je kombináciou technológie Inside Waves a materiálu – High-Grade grafitu, ktorá zaisťuje unikátnu hmotnosť rakety. Light Fighter 7400 disponuje predĺženou dĺžkou 675 mm, ide teda o najviac používanou dĺžku rakety naprieč všetkými výkonnostnými kategóriami badmintonistov. Izometrický tvar hlavy sa radí aj medzi obľúbené varianty. 

Tento model rakety využijú predovšetkým stredne pokročilí, veľmi pokročilí, ale aj profesionálni hráči. Raketa je dodávaná s výpletom ZYMAX 66 Fire Power a termoobalom na celú raketu. 

Testovaná profesionálmi

Túto sériu rakiet testoval Jakub Bitman, ktorý je 10-násobným majstrom Českej Republiky a hlavnou tvárou spoločnosti Victor. Po dôkladnom testovaní uviedol, že rakety Light Fighter umožňujú vďaka svojej hmotnosti bezkonkurenčnú rýchlosť švihu pri údere. Taktiež strata razancie je minimálna, čo ocenia i siloví hráči. Okrem toho, takto ľahké rakety nesťažujú ruku, najmä rameno, tak ako rakety so štandardnou hmotnosťou okolo 95 gramov.

Doplňujúce informácie:

Materiál hlavy:
Ultra Hi-Modulus Graphite

Materiál shaftu:
Ultra Hi-Modulus Graphite

Vyváženie rakety:
1/5 – vyváženie do hlavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Victor Light Fighter 7400
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victor Light Fighter 7400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Victor Light Fighter 7400 tollaslabda ütő.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií