Rapture Rapture

Wacom Cintiq Companion 2 512GB

Zobraziť katalóg
Wacom Cintiq Companion 2 512GB
Tablet 13,3 "farebný IPS QHD 2560x1440 + bezdrôtové pero Wacom Pre Pen, Intel Core i7-5557U (3,1GHz), Intel Iris Graphics 6100, 16GB DDR3 RAM, 512GB SSD + microSD slot, Wi-Fi 802.11 b / g / n , Bluetooth 4.0, USB, kamera 8 Mpx + 2Mpx, OS Windows 8.1 Pre
Kód:  MF115x4 Produktové číslo:  DTH-W1310H

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Cintiq Companion 2 512GB Predaj skončil

Wacom Cintiq Companion 2 512GB

Užite si úplnú tvorivú slobodu s prirodzeným kreslením perom na vylepšenej obrazovke Cintiq Companion 2. Bol navrhnutý tak, aby bez zaváhania spustil profesionálny softvér, a zaznamenal inšpiráciu aj tých najnáročnejších umelcov a dizajnérov. Zachyťte pozoruhodné detaily s vynikajúcou presnosťou. Všetko, čo potrebujete k produkcii najlepších grafických výsledkov, máte zabalené do tejto výkonnej pracovnej stanice.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny grafický tablet pre kreatívcov
  • Kvalitný IPS displej s jemným rozlíšením QHD
  • Kreslenie perom po displeji, rovnako ako po papieri
  • Našlapaný hardvér nenaruší prítok myšlienok
  • Tabletové prostredie Windows 8.1 Pre

Pro Pen: seriózne umenie prirodzeným spôsobom

Užite si presné, prirodzené ovládanie perom s výmennými hrotmi, citlivosťou na 2048 úrovní tlaku a rozpoznanie jeho náklonu. Pero prenáša pohyb vašej ruky rovnako, ako by ste kreslili a písali na naozajstný papier. Na rozdiel od papiera však môžete multidotykovými gestami rozložený projekt približovať / odďaľovať, otáčať a ľahko sa po ňom pohybovať vo zväčšení.

Výkonný základ pripravený kdekoľvek

Nech je vaša inšpirácia akákoľvek, kreatívne ju zaznamenajte v grafickom softvéri nainštalovanom v intuitívnom prostredí systému Microsoft Windows 8.1 Pro. Procesor 5. generácie Intel Core i7 s grafikou Iris Graphics 6100, 16 GB operačnej pamäte a vysokokapacitným SSD diskom spolu, zvládnu najnáročnejšie úlohy pracovného dňa s ľahkosťou pierka.

Kreatívny tabliet

Ľahký dizajn je pohodlný pre použitie vo vašom lone, rovnako ako na vašom pracovnom stole. So Cintiq Companion 2 budete môcť byť stále v kontakte, viesť hovory či konferencie tvárou v tvár, predvádzať prezentáciu vašej práce, streamovať videá alebo počúvať hudbu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zdali nemáte tento tablet na prodejně k vyzkoušení? Uvažuji o koupi, ale potřeboval bych si ho osahat. Děkuji a pěkný den!

Diskusia a poradňa k Wacom Cintiq Companion 2 512GB
Príslušenstvo pre Wacom Cintiq Companion 2 512GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Cintiq Companion 2 512GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq Companion 2 - 512 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq Companion 2 - 512 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Cintiq Companion 2512 gigabájt.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií