Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Watch Dogs Complete Edition CZ

Zobraziť katalóg
Watch Dogs Complete Edition CZ
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Kód:  Hranad0216

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Watch Dogs Complete Edition CZ Predaj skončil

Watch Dogs Complete Edition CZ

Titul Watch Dogs spôsobil na scéne dosť veľkú trhlinu s novou hernou koncepciou. Ale ak vám táto hra chýba, máte takú šancu opraviť toto zaváhanie.Watch Dogs Complete Edition je najvyššia verzia všetkých doplnkov, ktorá obsahuje aj kompletné české titulky

Úplné vydanie obsahu

  • Kompletný prechod
  • Prístup poskytnutý grant
  • Pridať zlú krv
  • Pridanie konšpirácie

Okouzlující príbeh sprisahania

Hlavný hrdina, Aiden Pearce, žije v Chicagu, cez noc mestským počítačom ctOS (Central Operating System). Je prepojená s profilmi a účtami ľudí, so semaformi, metrom, elektrickou a bezpečnostnou kamerou. Súkromné ​​spoločnosti, ktoré prevádzkujú systém, však obchodujú s ľudskými údajmi. Pre víťazstvo musíte prijať svoje vlastné metódy, zničiť súkromie, porušiť zákony a hackerov a hmotné škody.

Preskúmajte otvorený svet vo všetkých smeroch

Komplexné mesto mesta sľubuje širokú škálu možností hry a veľa zábavy . Jedinečné pripojenie k iPadu umožňuje sledovanie toho, čo sa deje v hre v reálnom čase. Počas prehrávania ju môžete použiť ako údaje mapy.

Revolučný spôsob vykonávania úloh

Áno, môžete sa pokúsiť prehliadnuť mesto, ale pravdepodobne skončíte slepou uličkou čoskoro. Radšej by ste mali používať špeciálny telefón, ktorý je dôležitou funkciou hrania hier. S jeho pomocou sa stanete pánom situácie. Je možné zastaviť verejnú dopravu a spôsobiť chaos alebo skôr vyvolať fiktívnu lúpež v banke, ktorá vyvoláva veľkú časť policajného zboru? To bude vaša voľba užívať si hru.

Skutočne živé mesto

Z meniaceho sa počasia na viac ako 3000 základných typov znakov a nekonečných možností každej variácie príbehov a objektov. Watch Dogs je revolučná hra vďaka systému živých ľudí. Na rozdiel od iných hier, kde sa ľudia skutočne nikam nenachádzajú, náhodne generujú skutočné príbehy Watch Dogs a všetko je naozaj nažive.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Watch Dogs Complete Edition CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Watch Dogs Complete Edition CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Watch Dogs Complete Edition CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Watch Dogs Complete Edition CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Watch Dogs Complete Edition CZ.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií